Welkom bij Verftechnieken.nl

E-book Armeluiszilver

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,95

Snel overzicht

E-book 'Maak je eigen armeluiszilver'
Nieuwe versie - oktober 2014

In deze nieuwste versie van het e-book worden twee technieken behandeld:
1: armeluiszilver met bladzilver
2: armeluiszilver met spiegelspray
Verder leg ik uit hoe je armeluiszilver met koper kunt maken (het effect hiervan zie je bij de extra foto's onder de productfoto).

Armeluiszilver wordt ook wel boerenzilver of poorman's silver genoemd. Oud armeluiszilver is vaak prachtig verweerd en heeft een heel bijzondere uitstraling. De originele, antieke objecten worden in rap tempo duurder. Dit zette ons aan het denken en vanuit dat idee hebben wij twee methodes ontwikkeld om dit mooie armeluiszilver op een eenvoudige manier na te bootsen. Hiermee kun je zelf thuis een doodgewoon glas omtoveren tot iets heel speciaals. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan en een glazen stolp of een lampenkapje op deze manier behandelen. Succes verzekerd!

In het e-book 'Maak je eigen armeluiszilver' wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je dit aanpakt. Iedere stap is voorzien van duidelijke uitleg en kleurenfoto's. In het e-book zijn linken opgenomen naar de producten die je nodig hebt voor de techniek. Zo hoef je niet te zoeken.

Het e-book 'Armeluiszilver' wordt geleverd in pdf formaat.* Direct na het afronden van de betaling staat dit e-book in je account en kun je het downloaden en opslaan op je computer. Je kunt dus gelijk aan de slag. Indien gewenst kun je het E-book op lage resolutie uitprinten.

Let op: Vergeet niet je e-book direct na het downloaden op te slaan op je harde schijf. Dan heb je het voor altijd in je bezit. Je hebt hiervoor twee keer de gelegenheid, daarna vervalt de download optie.


* Voor het openen en lezen van een Pdf-bestand heb je het (gratis) programma Acrobat Reader nodig.

E-book Maak je eigen armeluiszilver - verftechnieken.nl

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • E-book Maak je eigen armeluiszilver - verftechnieken.nl
  • verftechnieken.nl -armeluiszilver zelf maken
  • verftechnieken.nl - armeluiszilver met spiegelspray
  • verftechnieken.nl - armeluiszilver met koper
  • verftechnieken.nl armeluiszilver in de ariadne brocante
€ 4,95

Details

E-book 'Maak je eigen armeluiszilver'

Extra informatie

Inhoud Nee
-