Welkom bij Verftechnieken.nl

E-book "Betonlook"

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50

Snel overzicht

E-book: betonlook voor bloempotten, vazen en plantenbakken
De stoere betonlook is een geweldige techniek die een mooi verweerd en vergrijsd effect geeft aan potten, vazen of andere accessoires. Dit effect doet het heel goed in een landelijk interieur, of in de tuin gecombineerd met zinken accessoires of vergrijsde steigerplanken. In deze tutorial laat ik de techniek stap voor stap zien. Iedere stap is voorzien van duidelijke uitleg en kleurenfoto's.


Het e-book 'Betonlook' wordt geleverd in pdf formaat *. Direct na het afronden van de betaling staat dit E-book in je account en kun je het downloaden en opslaan op je computer. Je kunt dus gelijk aan de slag. Indien gewenst kun je het E-book op lage resolutie uitprinten.


Let op: Vergeet niet je e-book direct na het downloaden op te slaan op je harde schijf. Dan heb je het voor altijd in je bezit. Je hebt hiervoor twee keer de gelegenheid, daarna vervalt de download optie.


Tip: kies voor betaling met iDEAL of Paypal en je kunt binnen enkele minuten beginnen. Als je betaalt middels een bankoverschrijving duurt het iets langer. Je krijgt dan het E-book via de mail toegestuurd zodra de betaling in onze administratie is verwerkt.


* Voor het openen en lezen van een Pdf-bestand heb je het (gratis) programma Acrobat Reader nodig.

verftechnieken-betonlook-tuinpot-ariadne

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • verftechnieken-betonlook-tuinpot-ariadne
  • verftechnieken-e-book betonlook
  • verftechnieken-betonlook-bakken
€ 3,50

Details

E-book Betonlook verftechniek. Werkbeschrijving voor het aanbrengen van een betonlook op bloembakken, vazen of plantenbakken.

Extra informatie

Inhoud Nee
-