De voordelen van verftechnieken.nl

E-book Betonlook

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,95

Snel overzicht

De stoere betonlook is een geweldige techniek om potten, bloembakken of andere accessoires een make over te geven. Een betonlook doet het in vrijwel alle stijlen goed. Landelijk en romantisch of strak en modern; beton kan overal.

In deze tutorial laten we je twee eenvoudige betonlook technieken zien. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en iedere stap is voorzien van duidelijke uitleg en kleurenfoto's.

Deze tutorial wordt geleverd in pdf formaat *. Direct na het afronden van de betaling staat dit e-book in je account en kun je het downloaden en opslaan op je computer. Je kunt dus gelijk aan de slag. Indien gewenst kun je het op lage resolutie uitprinten.

Let op: Vergeet niet je e-book direct na het downloaden op te slaan op je harde schijf. Dan heb je het voor altijd in je bezit. Je hebt hiervoor twee keer de gelegenheid, daarna vervalt de download optie.

Tip:
kies voor betaling met iDEAL of Paypal en je kunt binnen enkele minuten beginnen. Als je betaalt middels een bankoverschrijving duurt het iets langer. Je krijgt dan het E-book via de mail toegestuurd zodra de betaling in onze administratie is verwerkt.

* Voor het openen en lezen van een Pdf-bestand heb je het (gratis) programma Acrobat Reader nodig.

Betonlook - verftechnieken.nl

Meer afbeeldingen

€ 4,95

Details

E-book Betonlook verftechniek. Werkbeschrijving voor het aanbrengen van een betonlook op bloembakken, vazen of plantenbakken.

Extra informatie

Inhoud Nee
-