Welkom bij Verftechnieken.nl

Voorwaarden voor het retourneren van artikelen

Een verkeerd of beschadigd product
Controleer na ontvangst van het artikel of het juiste artikel is geleverd en of het onbeschadigd is. Mocht dit niet het geval zijn, of is de bestelling niet compleet, meld ons dit dan binnen 48 uur na ontvangst, via een e-mail naar klantenservice@verftechnieken.nl of telefonisch op +31(0)20-7165049.

Zichttermijn
Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. De zichttermijn is niet van toepassing op onze virtuele producten zoals e-books en tutorials. Een artikel wordt uitsluitend geaccepteerd als het ongebruikt, in de originele (gesealde) onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

Let op: Een geopend blik verf waar al iets van is gebruikt, kan uitsluitend worden geretourneerd als de kleur na droging niet overeenkomt met de bestelde kleur op de handgeschilderde kleurwaaier of kleurstalen. Wij kunnen geen retouren in behandeling nemen aan de hand van een vermeende afwijking t.o.v. de beeldschermafbeeldingen. Wij adviseren altijd eerst een kleurstaal te bestellen alvorens over te gaan tot het bestellen van verf.

Hoe werkt een retourzending?

Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour gemeld te worden middels een mail naar klantenservice@verftechnieken.nl

Het artikel dient goed te worden verpakt en verzonden te worden naar het op het retourformulier aangegeven retouradres.

De factuur (of een kopie hiervan) en een volledig ingevuld retourformulier moeten worden meegestuurd in de verpakking. Download en print hier het retourformulier.

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor je eigen rekening, tenzij het een duidelijke fout van verftechnieken.nl betreft.

Artikelen kunnen worden geretourneerd via PostNL of een andere pakketdienst. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde artikelen. Vraag dan ook altijd om een Track & Trace code, want hiermee kun je het verzendtraject van het pakket volgen en zien wanneer het pakket is afgeleverd.

Indien gebruik wordt gemaakt van de zichttermijn kan het geretourneerde artikel uitsluitend worden geaccepteerd als het ongebruikt, in de originele (gesealde) onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen, zullen wij het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel, terugstorten.

Spaarpunten die zijn ontvangen op retourartikelen worden na retournering in mindering gebracht op je puntentotaal. 

Indien artikelen worden geretourneerd, worden de verzendkosten van de heenzending niet teruggestort, tenzij het een duidelijke fout van verftechnieken.nl betreft.


Meer informatie over het recht op retour en de wettelijke zichttermijn kun je vinden in onze algemene voorwaarden.