De voordelen van verftechnieken.nl

Wie zijn wij? Team Verftechnieken

De mensen achter verftechnieken.nl zijn Febe en Mirjam. Mirjam is het creatieve brein; decoratieschilder, auteur en blogger. Febe is de webmaster, regelaar en organiseert de logistiek en de verzending. We vullen elkaar aan en hebben samen ontzettend veel plezier in ons vak. Omdat we het bedrijf niet in ons eentje kunnen runnen zijn we heel blij met onze permanente ‘employees of the month’: René, Zora en Sven.

Dankzij Mirjam's jarenlange ervaring op het gebied van verftechnieken weten we als geen ander welke producten prettig zijn om mee te werken en waarmee een goed resultaat kan worden behaald. We hebben op basis hiervan zorgvuldig ons assortiment samengesteld. En doordat Mirjam vele workshops heeft gegeven aan zowel beginners als gevorderden weet ze waar de knelpunten zitten, wat de meest voorkomende vragen en problemen zijn en  -niet onbelangrijk-  de antwoorden hierop.

De aanleiding voor het ontstaan van deze website is het boek Decoratieve Verftechnieken Antiekeffecten dat Mirjam in 2008 heeft uitgebracht. Naar aanleiding van dit boek kregen wij veel vraag naar producten die voor de verschillende verftechnieken worden gebruikt en vaak moeilijk verkrijgbaar zijn in de gemiddelde verfwinkel of doe-het-zelf zaak. Wij besloten op de vraag van onze lezers in te gaan door enkele veelgebruikte producten (zoals kalkwas, antiekwas, patineerproducten) te gaan leveren via een webshop. Langzamerhand is het assortiment uitgebreid en hebben we in 2010 de Abbondanza verfcollectie ontwikkeld. Met als resultaat de website waar je je nu op bevindt, die we zullen blijven verbeteren en uitbreiden.

Onze missie is om informatie én producten toegankelijk te maken voor iedereen die het leuk vindt om meubels en accessoires of het hele interieur te restylen. Maar ook de professionele schilders en stylisten weten de weg naar ons te vinden. Onze ervaring is dat reguliere schildersbedrijven steeds vaker het verzoek krijgen om krijtverf te gebruiken, of  om een speciale techniek toe te passen zoals whitewash of een vergrijsd of gepatineerd effect. Zij komen dan vaak ook bij ons terecht. We houden van een persoonlijke benadering en we helpen graag met een antwoord en/of advies op maat.

In de media ben je ons misschien ook al eens tegengekomen. We werken regelmatig mee aan reportages in woonbladen door middel van adviezen, het bedenken van technieken, het opstellen van werkbeschrijvingen of het schilderen van meubels en accessoires. Zo verzorgt Mirjam de reeks 'Brocante Verftechnieken' in de ariadne Brocante, werken we regelmatig mee aan het blad Decoreren Landelijke Stijl en was Mirjam op bezoek bij het TV-programma KoffieMax. Je kunt hierover meer lezen op de pagina In de Media. Als je het leuk vindt kun je een interview met Mirjam in de Ariadne at Home lezen via deze link >

Social Media? Op het Blog verftechnieken delen we ideeën, tips en werkbeschrijvingen. Via onze Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van nieuwtjes, leuke tips en inspirerende foto's. Ook posten we regelmatig foto's op onze Pinterestpagina en zijn we actief op Instagram.

Tot slot willen we graag benadrukken dat wij alles uit voorraad leveren. We snappen immers dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt. Daarom verzenden wij alle bestellingen die voor 18.00 uur zijn binnengekomen en betaald nog dezelfde werkdag. Voor verfbestellingen is de uiterste besteltijd 17.00 uur maar in de meeste gevallen lukt het ons om ook die bestellingen tot 18.00 uur te verwerken.

We wensen je veel plezier hier! 

Met vriendelijke groet,

Team Verftechnieken

-