Antiquing Powder Dusty Grey

Op voorraad
SKU
powder dusty grey
Waardering:
98% of 100
€ 8,95

Abbondanza Antiquing Powder Dusty Grey is een 100% natuurlijk poeder om snel en gemakkelijk een vergrijsd patina te creëren op meubels en accessoires en om barstjes te accentueren bij een craquelé effect. Antiquing Powder wordt aangebracht op een basis van Abbondanza boenwas of extra matte vernis. 

Potje 50 ml

Abbondanza Antiquing Powder Dusty Grey is een 100% natuurlijk poeder om snel en gemakkelijk een vergrijsd patina te creëren op meubels en accessoires en om barstjes te accentueren bij een craquelé effect.

Werkwijze:
Breng een laag krijtverf aan en laat goed drogen.

Breng dan een laagje Abbondanza blanke boenwas aan laat een paar minuten intrekken. De was moet kleverig blijven.

Breng Abbondanza Antiquing Powder aan, verdeel het poeder en werk het met een droge kwast goed in alle hoekjes en gaatjes tot je tevreden bent.

Laat 20 tot 30 minuten intrekken en veeg dan overtollige poeder weg. Zorg dat het poeder met name achterblijft in dieper gelegen delen, krasjes en groeven.

Laat het geheel goed drogen. Het poeder zal samen met de was uitharden. Boen indien gewenst het geheel op voor een zachte glans.

Alternatieve werkwijze met vernis: gebruik Abbondanza extra matte vernis in plaats van boenwas en strooi het poeder in de nog enigszins natte vernislaag. Zodra dit is opgedroogd kun je het overtollige poeder wegvegen.

Het accentueren van barstjes in craquelure: breng de craquelure op de gebruikelijke wijze aan en laat goed drogen. Breng een dun laagje Abbondanza blanke boenwas aan en laat even aandrogen. Dan Antiquing Powder aanbrengen en goed in alle barstjes werken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antiquing Powder Dusty Grey
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat