De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza Modeling Paste

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,95
OF

Snel overzicht

Abbondanza Modeling Paste voor structuur of reliëf
Abbondanza Modeling Paste is een flexibele pasta op waterbasis. Abbondanza modeling paste is speciaal geschikt gemaakt om te gebruiken in combinatie met krijtverf. De pasta kan gebruikt worden voor het aanbrengen van lagen, structuren, en reliëf op accessoires of meubeltjes, op schilderijen, collages en Mixed media projecten. Een geweldige techniek is sjabloneren in reliëf met Abbondanza modeling paste. Voorbeelden hiervan zie je in de extra foto's in deze productbeschrijving. Uiteraard hebben wij ook een groot assortiment decoratieve sjablonen.

Eigenschappen:
Watergedragen, niet giftig. Gereedschap met water te reinigen. Abbondanza modeling paste hecht en dekt prima, droogt snel en kan op allerlei uiteenlopende ondergronden worden toegepast. Na droging is de pasta poreus en is dan ook heel goed te bewerken met patina of krijtverf. De pasta is wit van kleur, ook na droging maar kan gekleurd worden met onze pigmenten of met Abbondanza krijtverf.    

Werkwijze:
De pasta kan gemakkelijk met een paletmes worden aangebracht. Desgewenst kun je ook een spalter of oude kwast gebruiken. Na droging kun je de Modeling Paste verder bewerken. Bijvoorbeeld extra lagen aanbrengen, verven met Abbondanza krijtverf of metallic paint, of patineren met Abbondanza wax of Antiquing Powder De pasta is wit van kleur maar kan ook gekleurd of gemengd worden met Abbondanza krijtverf, acrylverf of pigmenten. Je kunt je creativiteit hier dus helemaal mee uitleven! 

Sjabloneren met Modeling Paste:

Zet het sjabloon vast met herplaatsbare lijmspray. Strijk de pasta met een paletmes door de openingen van het sjabloon. Zorg dat je een egale laag hebt en trek dan het sjabloon voorzichtig weg. Laat de pasta drogen en bewerk dan verder. Om het reliëf te benadrukken geeft patineren een prachtig effect.

DIY met Abbondanza Modeling Paste
Op het verftechnieken blog staan diverse leuke DIY projecten met Modeling Paste.
Een sieradenkistje met Shabby Chic Parijs sjaboon >
Een canvas met Franse tekst in reliëf >
Een ornament op een kastje, gepatineerd met wax >


Verpakking: pot 250 ml

Abbondanza Modeling Paste

Meer afbeeldingen

Details

Abbondanza Modeling Paste, voor structuur of reliëf.

Extra informatie

Inhoud 250 ml
Producent / Maker Abbondanza
-