De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza Multiprimer

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Abbondanza Multiprimer 1 Liter
€ 26,95
Abbondanza Multiprimer 2,5 Liter
€ 54,95

Snel overzicht

Abbondanza Multiprimer is een watergedragen hechtprimer  voor binnen en buiten. Milieuvriendelijk,  reukarm, niet vergelend en gemakkelijk te verwerken. Multiprimer fungeert als hoogwaardige hechtlaag op oude verf- en laklagen, hout, hard PVC, melamine, tegels, zink, non-ferro metalen, spaan- multiplex- en houtvezelplaten, en vele andere ondergronden.

Ondergrond en voorbereiding
De ondergrond moet schoon en droog zijn en vrij van stoffen die de hechting kunnen verminderen. Nieuw hout goed reinigen en harsbloedingen verwijderen. Vette tropische houtsoorten reinigen met thinner. Oude verf- of laklagen goed reinigen en schuren. Niet goed hechtende lagen volledig verwijderen. Verzinkte oppervlakken en non-ferro metalen reinigen met ammoniakwater, schuren met een schuursponsje of schuurlapje en naspoelen met schoon water. IJzerhoudende metalen (ferro-metalen) reinigen, ontroesten en voorstrijken met ijzermenie. Hard PVC reinigen en schuren met fijn schuurpapier. Abbondanza Multiprimer kan worden aangebracht met kwast, roller of spuitapparatuur. Op gladde, niet poreuze ondergronden de primer minimaal 48 uur laten uitharden alvorens een volgende verflaag aan te brengen.

Tip:
gebruik voor bloedende houtsoorten (eiken, tropisch hardhout e.d.) liever een terpentinegedragen grondverf, of Abbondanza schellak om vlekken ten gevolge van de kleurstoffen te voorkomen.

Rendement: ca. 12 m2 per liter
Kleur: wit

Abbondanza Multi Primer

Meer afbeeldingen

Details

Abbondanza Multiprimer is een watergedragen hechtprimer voor binnen en buiten. Milieuvriendelijk, reukarm, niet vergelend en gemakkelijk te verwerken.

Extra informatie

Inhoud 1 en 2,5 Liter
-