De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza Parelmoer

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,95
OF

Snel overzicht

Abbondanza Parelmoer effect verf

Prachtige parelmoerverf voor meubels, muren of accessoires. Het effect van de parelmoerverf  hangt af van de gekozen basiskleur. Je brengt dus het parelmoerlaagje aan over een verflaag op waterbasis in een kleur naar keuze. Een ondergrond van Abbondanza krijtverf is hiervoor heel geschikt. Abbondanza parelmoer geeft een prachtige glans, is op waterbasis en droogt op tot een watervaste en vlekbestendige afwerklaag.

Toepassing:
Parelmoerverf heeft van zichzelf geen echte kleur. Het effect komt tot stand als je het over een verflaag aanbrengt. Je kunt de parelmoerverf overigens ook aankleuren met  pigmenten of mengen zelfs met krijtverf. Tip: lees bijvoorbeeld dit leuke artikel op ons blog waar we flessen een parelmoer effect geven: verftechnieken.nl/blog/glas-met-parelmoer-effect

Aanbrengen:
Breng de parelmoerverf aan op een watergedragen verflaag, bijvoorbeeld krijtverf, in 2 tot 3 dunne laagjes. Gebruik een zachte (synthetische) kwast of een sponskwastje om kwaststrepen te vermijden. Afwerken is niet nodig, de parelmoerverf droogt op tot een watervaste en vlekbestendige afwerklaag.

Pot 250 ml voor ca. 2 m2

Abbondanza parelmoer effect verf

Meer afbeeldingen

Details

Abbondanza parelmoer voor een extra effect op een verflaag. Geeft een prachtige parelmoer shimmer op je meubels, muren of accessoires.

Extra informatie

Inhoud Nee
Producent / Maker Abbondanza
-