De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza verfcollectie

Abbondanza Verfcollectie

krijtverf
Abbondanza Krijtverf
soft silk
Abbondanza Soft Silk
milk paint
Abbondanza Milk Paint
kleurstalen
verftechnieken abbondanza waaier

Abbondanza de milieuvriendelijke en betaalbare krijtverf!

Abbondanza is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende decoratieve verfproducten, opgericht in 2010. De Abbondanza verfcollectie is ontstaan uit passie en liefde voor het vak en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van decoratieve verftechnieken. Abbondanza verf is gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en pigmenten en verkrijgbaar in maar liefst 170 prachtige kleuren.

Soft Silk verf
Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen PU lak voor binnen en buiten met een satijnzachte bijna krijtmatte uitstraling. Soft Silk is krasvast en vlekbestendig en geeft een meer ‘strak in de lak’ effect dan krijtverf. Afwerken is  niet nodig! Ideaal voor deuren, kozijnen, keukens, etc.

Milk Paint, milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar
Abbondanza Milk Paint is een authentieke milieuvriendelijke verf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. Onze Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is zelfs geschikt voor mensen die allergisch zijn voor conserveermiddelen in verf. Milk Paint is ideaal voor houten meubels, woonaccessoires of kinderspeelgoed. Verder kun je met Milk Paint ook heel goed een 'shabby look' creëren.

Bestel een kleurstaal of testpotje!
Kleuren op je beeldscherm wijken af van de werkelijkheid! Daarom zijn er testpotjes en handgeschilderde kleurstrookjes die we snel en voodelig met brievenbuspost kunnen verzenden. Lees meer >

-