De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza verfcollectie

Abbondanza Verfcollectie

Abbondanza de milieuvriendelijke en betaalbare krijtverf!

Abbondanza is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende decoratieve verfproducten, opgericht in 2010. De samenstelling van Abbondanza krijtverf en het uitgebreide kleurengamma op basis van authentieke pigmenten, is ontstaan uit passie en liefde voor het vak en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van decoratieve verftechnieken. Abbondanza verf is gemaakt en gekleurd met hoogwaardige grondstoffen en pigmenten. Zeer vriendelijk geprijsd en verkrijgbaar in maar liefst 170 prachtige kleuren.

Abbondanza krijtverf: topkwaliteit voor een betaalbare prijs!
Vergeleken met veel andere merken is Abbondanza opvallend scherp geprijsd. Abbondanza verf is dus voordelig én van topkwalitteit: sterk gepigmenteerd, goed afneembaar, sterk, duurzaam en verkrijgbaar in een ongekend groot kleurengamma. We zijn er trots op dat wij al 8 jaar lang bewijzen dat topkwaliteit niet duur hoeft te zijn!

Kleuren kiezen op de website
Je kunt op verschillende manieren kleuren zoeken. Het gemakkelijkst is om te winkelen op kleur, deze optie zie je in de navigatiebalk  in de productgroep Krijtverf of Soft Silk.  Als je het kleurnummer weet dan kun je dit rechtsboven op de pagina in het zoekvak typen.

Bestel een kleurstaal of testpotje!
Kleuren op je beeldscherm wijken af van de werkelijkheid! Daarom zijn er testpotjes en handgeschilderde kleurstrookjes die we snel en voodelig met brievenbuspost kunnen verzenden. Lees meer >

krijtverf
Abbondanza Krijtverf
soft silk
Abbondanza Soft Silk
milk paint
Abbondanza Milk Paint
waaier & stalen
verftechnieken abbondanza waaier
-