De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza kleurenwaaier

Kleuren op je beeldscherm wijken af van de werkelijkheid. De subtiele tinten, kleine nuances en of een kleur een koele of warme ondertoon heeft, zijn lastig digitaal weer te geven. Om de kleur goed te kunnen beoordelen raden we je dan ook met klem aan een kleurstaal, testpotje of deze kleurenwaaier te bestellen.

De kleurenwaaier bevat alle 170 Abbondanza kleuren, inclusief de allernieuwste 10 kleuren! De staaltjes zijn geschilderd met Abbondanza krijtverf. Deze waaier past met zijn handige formaat van 24 x 4 cm gemakkelijk in je tas.

Tip: Er zijn ook losse kleurstroken verkrijgbaar. Handig als je de nieuwste kleuren aan je oude waaier wilt toevoegen, of als je iets zoekt uit een bepaalde kleurgroep.

 

  verftechnieken-abbondanza-kleurenwaaier
 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kleurenwaaier Abbondanza handgemaakt

  001 Kleurenwaaier Abbondanza

  € 11,95

  Unieke handgemaakte kleurenwaaier met alle 170 Abbondanza kleuren, gemaakt met de originele Abbondanza krijtverf. Deze waaier past met zijn handige formaat van 24 x 4 cm gemakkelijk in je tas en kan als brievenbuspost worden verzonden.

  Tip: Er zijn ook losse kleurstroken verkrijgbaar. Net zoals de waaier geschilderd met de originele krijtverf. Handig als je de nieuwste kleuren aan je oude waaier wilt toevoegen, of als je alleen geïnteresseerd bent in bepaalde kleurgroepen..

  Meer info
 2. Boek plus Abbondanza waaier

  Boek plus Abbondanza waaier

  € 28,90

  Voordeel combinatie! Bestel het boek Decoratieve verftechnieken Antiekeffecten samen met de Abbondanza kleurenwaaier en profiteer van 3 euro korting.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
-