Afwerken-beschermen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Abbondanza vernis extra mat
  Abbondanza vernis extra mat
  Waardering:
  92%
  As low as € 14,95
 2. Abbondanza vernis zijdeglans
  Abbondanza vernis zijdeglans
  Waardering:
  98%
  As low as € 14,95
 3. Blanke was-clear wax
  Blanke was-clear wax
  Waardering:
  97%
  € 17,95
 4. Schellak om bloedend hout te primen
  Schellak
  Waardering:
  95%
  € 25,95
 5. Verniswas Transparant
  Verniswas Transparant
  Waardering:
  99%
  As low as € 4,95
per pagina

Je meubels en muren beschermen tegen vlekken

Tafelbladen, werkbladen en meubels van onbehandeld hout of die zijn afgewerkt met krijtverf, kun je beschermen tegen vlekken met Abbondanza kleurloze boenwas of vernis. Je kunt naar wens kiezen voor extra mat of zijdeglans.

Onze extra matte vernis is ideaal om een spatwand of labrisering die geverfd is met krijtverf, een extra beschermlaag te geven.

Meubelen van onbehandeld hout kun je beschermen en afwerken met Abbondanza transparante verniswas. De transparante verniswas is trouwens ook heel geschikt om een laag gekleurde verniswas extra vlek- en waterbestendig te maken.

Heb je gewerkt met bladgoud, zilver of koper? Dit kun je beschermen met was, vernis of schellak. Schellak zorgt voor een mooie warme uitstraling op alle kleuren bladmetaal. 

Wil je je meubels beschermen en tegelijkertijd een kleurtje geven? Dan kun je kiezen voor een gekleurde boenwas of gekleurde verniswas

Tip: weet je niet of je moet kiezen voor was of voor vernis? Kijk dan op onze pagina over het verschil tussen was of vernis.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat