All-in-One Paint & Primer

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

 1. All-in-One Paint & Primer Wittinten
  All-in-One Paint & Primer Wittinten
  As low as € 25,95
 2. All-in-One op kleur gemengd
  All-in-One op kleur gemengd
  Waardering:
  100%
  As low as € 28,95
per pagina

Abbondanza All-in-One Paint is een slim verfsysteem op waterbasis, voor het primen, aflakken én afwerken van lastige ondergronden, zoals gladde tegels, harde kunststoffen, metaal, etc. Omdat All-in-One een primer is die op kleur kan worden gemaakt kun je het toepassen als een isolerende hechtprimer, aflak en topcoat in één pot! All-in-One is verkrijgbaar in alle standaard Abbondanza kleuren en heeft een halfmatte, subtiele zijdeglans, vergelijkbaar met de Abbondanza Soft Silk lak.

All-in-One Paint & Primer is geschikt voor de meest uiteenlopende materialen en oppervlakken, binnen en buiten, zoals oude verf- en laklagen, kunststoffen, zoals hard PVC, polyester, polycarbonaat, melamine, acrylaat, keramische tegels en andere gladde, harde oppervlakken en kan ook rechtstreeks op staal, aluminium, zink, gegalvaniseerd staal, koper, etc. 

Let op: omdat kleuren op ieder apparaat anders worden weergegeven en de beeldschermkleur daardoor niet 100% betrouwbaar is, adviseren we dringend om vooraf een handgeschilderde kleurstaal of een testpotje te bestellen. Een testpotje kun je bestellen door op de gewenste kleur krijtverf te klikken. Daar kun je bij Inhoud kiezen voor een kleurstaal of tester.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat