De voordelen van verftechnieken.nl

Bedrijfsgegevens

Welkom bij Verftechnieken.nl

Advies
Wil je advies over een verfklus of heb je een technische vraag? Misschien is het antwoord daarop al te vinden op onze themapagina's. Op deze pagina's vind je uitgebreide stap voor stap werkbeschrijvingen, tips en adviezen. Inclusief voorbeelden en linken naar de gebruikte producten.

Chatten
Wij hebben een chatfunctie op de website. Deze vind je rechtsonder in je scherm. Mocht de chatfunctie uitstaan dan kun je daar een berichtje achterlaten. Vul je naam en e-mailadres in, stel je vraag en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Kan ik telefonisch verfadvies inwinnen?
De ervaring heeft geleerd dat een advies per mail of via de chat. het beste werkt. Wij kunnen dan een stappenplan en/of linken naar benodigde producten mee sturen in het bericht.

Er zijn themapagina's over de volgende onderwerpen:
whitewash
greywash-vergrijzen & old wood effect
werken met Krijtverf
werken met Milk Paint
patineren
craqueleren
doorschuren (verweerde look geven)
sjabloneren
meubels restylen met krijtverf


Mocht je hier niet vinden wat je zoekt dan kun je natuurlijk contact opnemen. Dit kan via  het contactformulier of de al genoemde chatfunctie. Wij beantwoorden adviesvragen nog op dezelfde werkdag. Ontvang je geen antwoord? Dan is er wellicht iets misgegaan, controleer dan even of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld of kijk in je spambox.MEER INFORMATIE:

Wie zijn wij >
Algemene voorwaarden >

Verzenden en verzendkosten >
Bestellen en afrekenen >
Ruilen en/of retourneren van producten >

 


bedr-geg    
Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

-