De voordelen van verftechnieken.nl

Bedrijfsgegevens

verftechnieken-bedrijfsgegevens    


ADVIES NODIG?
Wil je advies over een verfklus of heb je een technische vraag? Misschien is het antwoord daarop al te vinden op onze themapagina's. Hier vind je uitgebreide stap voor stap werkbeschrijvingen, tips en adviezen. Inclusief voorbeelden en linken naar de gebruikte producten.

Er zijn themapagina's over de volgende onderwerpen:
whitewash
greywash-vergrijzen & old wood effect
werken met Krijtverf
werken met Milk Paint
patineren
craqueleren
doorschuren (verweerde look geven)
sjabloneren
meubels restylen met krijtverf


Mocht je hier niet vinden wat je zoekt dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij beantwoorden adviesvragen nog op dezelfde werkdag. Ontvang je geen antwoord? Dan is er wellicht iets misgegaan, controleer dan even of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld of kijk in je spambox.

Chatten
Wij hebben ook een chatfunctie op de website. Deze vind je rechtsonder in je scherm. Mocht de chatfunctie uitstaan dan kun je daar een berichtje achterlaten. Vul je naam en e-mailadres in, stel je vraag en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Kan ik ook telefonisch verfadvies inwinnen?
Dit is in principe wel mogelijk, maar onze voorkeur gaat uit naar een advies per mail of via de chat. De reden hiervan is dat wij dan de werkwijze, linken naar benodigde producten e.d. mee kunnen sturen in het bericht. Je hebt dan alle informatie bij de hand en is het niet nodig notities te maken tijdens het telefoongesprek. Mocht je om wat voor reden dan ook toch de voorkeur geven aan een telefonisch advies dan zijn wij gedurende kantooruren telefonisch bereikbaar.MEER INFORMATIE:

Wie zijn wij >
Algemene voorwaarden >

Verzenden en verzendkosten >
Bestellen en afrekenen >
Ruilen en/of retourneren van producten >


-