De voordelen van verftechnieken.nl

Bedrijfsgegevens

verftechnieken-bedrijfsgegevens    


ADVIES NODIG?
Wil je advies over een verfklus of heb je een technische vraag? We verzoeken je vriendelijk eerst een kijkje te nemen op onze themapagina's. Op deze pagina's vind je uitgebreide stap voor stap werkbeschrijvingen, tips en adviezen. Inclusief voorbeelden en linken naar de gebruikte producten!

Er zijn themapagina's over de volgende onderwerpen:
whitewash
greywash-vergrijzen & Old wood effect
werken met Krijtverf
werken met Milk Paint
patineren
craqueleren
doorschuren (verweerde look geven)
sjabloneren

Mocht je hier niet vinden wat je zoekt dan kun je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden adviesvragen als het enigszins kan nog op dezelfde werkdag. Ontvang je geen antwoord? Dan is er wellicht iets misgegaan, controleer even of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld of kijk in je spambox.

Kan ik ook telefonisch verfadvies inwinnen?
Dit is in principe wel mogelijk, maar onze voorkeur gaat uit naar een advies per mail. De reden hiervan is dat wij dan de werkwijze, linken naar benodigde producten e.d. mee kunnen sturen in de mail. je hebt dan alle informatie overzichtelijk op een rij en zo hoef je zelf geen notities te maken tijdens het telefoongesprek. Voor ons is het daarnaast ook prettig om in alle rust op je vraag in te kunnen gaan.MEER INFORMATIE:

Wie zijn wij >
Algemene voorwaarden >

Verzenden en verzendkosten >
Bestellen en afrekenen >
Ruilen en/of retourneren van producten >


-