Abbondanza colourwax Taupe

Colourwax Taupe

Verniswas Taupe

Verniswas Taupe

Bio Strip milieuvriendelijke afbijt

Waardering:
96% of 100

Milieuvriendelijk en snelwerkend afbijtmiddel voor verf, lak, beits en boenwas. Volledig biologisch afbreekbaar, niet bijtend en pH neutraal. 

Inhoud: 1 liter
Rendement: ca. 4-8 m2 per liter, afhankelijk van soort coating

Tip: vergeet niet om een varkensharen spalter te bestellen om de Bio Strip aan te brengen en een plamuurmes of verfkrabber en/of staalwol om de zacht geworden lagen te verwijderen. En natuurlijk wat afdekfolie om je vloer te beschermen. 

€ 32,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
bio-strip

Milieuvriendelijk en snelwerkend afbijtmiddel voor verf, lak, beits en boenwas. Volledig biologisch afbreekbaar, niet bijtend en pH neutraal waardoor het hout niet wordt aangetast. Oplosmiddelvrij, geen dampen en niet ontvlambaar, waardoor ventilatie niet nodig is. Niet irriterend, niet schadelijk voor de huid en ook geschikt voor mensen met astma of ademhalingsproblemen. Bio Strip druppelt niet en kan dus ook op verticale delen worden gebruikt. Tevens vindt er geen verdamping plaats waardoor het product langer kan inwerken.

Toepassing:
Terpentinegedragen- en oplosmiddelhoudende verf, watergedragen verf, olieverf, vernissen, beitsen, brandvertragende verf, boenwassen, plastic coatings, roestwerende verf, emulsieverf. Voor 2 componenten lakken is Bio Strip minder geschikt.

Ondergronden:
Alle houtsoorten, alle metalen, baksteen, marmer, natuursteen en beton, plastic, glasvezel en glas.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een laag Abbondanza Bio Strip royaal aan met een varkensharen spalter. Gebruik géén synthetische kwasten! Doe na ongeveer 10 minuten tot 4 uur een schraaptestje met een plamuurmes of verfkrabber en controleer of de laag al loslaat. Als dit nog niet het geval is laat het product dan langer inwerken, tot maximaal 20 uur. Als de laag is uitgedroogd en de verf nog niet volledig verwijderd, breng dan een nieuwe laag Bio Strip aan, waardoor je de laag weer activeert. Verwijder de zacht geworden lagen met een plamuurmes of verfkrabber. Restjes op moeilijk bereikbare plaatsen of in groeven e.d. kunnen beter met een harde borstel of een prop grove of middelfijne staalwol verwijderd worden. Restanten hebben geen negatieve invloed op de nieuwe verf- of vernislagen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio Strip milieuvriendelijke afbijt
Uw waardering