Silver Leaf, bladmetaal zilver

Bladzilver-Silver Leaf

Copper Leaf, bladmetaal Koper

Bladkoper-Copper Leaf

Bladgoud - Gold Leaf

Waardering:
85% of 100

Abbondanza Gold Leaf

Bladgoud, slagmetaal in goudkleur. Ideaal om meubeltjes, schilderij- of spiegellijsten, lampvoeten, beelden en andere accessoires te vergulden.

Inhoud: boekje met 25 velletjes imitatie bladgoud van 14x14 cm (ca. 0,5 m2)

Let op: vergeet niet de speciale verguldlijm mee te bestellen. Die heb je nodig om het bladmetaal te bevestigen. Dat kan namelijk niet met gewone lijm. Kijk voor de verdere uitleg bij de gegevens hieronder. 

In de onderstaande video krijg je een indruk van de werkwijze:

€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
metal leaf gold

Ondergrond: voor bladgoud wordt bij voorkeur op een warme roodbruine basiskleur gewerkt. Dit zorgt voor meer diepte en een mooiere dekking. Voor bladgoud is onze krijtverf kleur Burgundy heel geschikt als basis .

Werkwijze: breng de speciale verguldlijm aan waarop het bladmetaal wordt geplakt. Deze lijm blijft z’n kleefkracht behouden totdat het bladmetaal is aangebracht. De lijm is wit bij het aanbrengen, zodra de lijm transparant is geworden kun je het bladmetaal vastplakken.

Afwerken: Bladmetaal moet altijd worden afgewerkt. Bescherm het bladmetaal met boenwas, schellak of vernis om het oppervlak te beschermen en de kleur te behouden.

Antieke look: creëer een antiek effect door het bladgoud te patineren met Abbondanza Antiquing Glaze Brown of met antiekwas in licht- of donkerbruin. Zo geef je het glimmende goudlaagje een zachtere uitstraling en een subtiel patina. Over de verschillende patineertechnieken kun je meer lezen op onze themapagina over patineren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bladgoud - Gold Leaf
Uw waardering