Gold leaf, bladmetaal goud

Bladgoud - Gold Leaf

Abbondanza Mixtion, verguldlijm voor bladmetalen

Verguldlijm

Bladkoper-Copper Leaf

Waardering:
100% of 100

Bladkoper, slagmetaal in koperkleur. Ideaal om meubeltjes, schilderij- of spiegellijsten, lampvoeten, beelden en andere een koper effect te geven.

Inhoud: boekje met 25 velletjes bladkoper van 14x14 cm (ca. 0,5 m2)

Let op: vergeet niet de speciale verguldlijm mee te bestellen. Die heb je nodig om het bladmetaal te bevestigen. Dat kan namelijk niet met gewone lijm. Kijk voor de verdere uitleg bij de gegevens hieronder. 

In de onderstaande video krijg je een indruk van de werkwijze:

€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
metal leaf copper

Ondergrond: voor bladkoper wordt bij voorkeur op een warmrode basiskleur gewerkt. Dit zorgt voor meer diepte en een mooiere dekking. Voor bladkoper is onze krijtverf kleur Burgundy heel geschikt.

Werkwijze: breng de speciale verguldlijm aan waarop het bladmetaal wordt geplakt. Deze lijm blijft z’n kleefkracht behouden totdat het bladmetaal is aangebracht. De lijm is wit bij het aanbrengen, zodra de lijm transparant is geworden kun je het bladmetaal vastplakken.

Afwerken: Bladmetaal moet altijd worden afgewerkt. Bescherm het bladmetaal met boenwas, schellak of vernis om het oppervlak te beschermen en de kleur te behouden.

Antiek zilver look: creëer een antiek effect door het bladzilver te patineren met Abbondanza Antiquing Glaze Black. Over de patineertechnieken kun je meer lezen op de pagina patineren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bladkoper-Copper Leaf
Uw waardering