Glazen stolp decoreren

decoratieve-verftechnieken_pattisserieparis

Een tijdje geleden kocht ik een glazen stolp. Zo eentje waar je gebakjes, koekjes, of gewoon een leuke decoratie onder kunt zetten. Het was gewoon een stolp zonder opdruk of zo. Het leek me wel leuk om hem een beetje op te leuken. Ik heb een tekst bedacht en er een afbeelding van een kroontje boven geplaatst. Om het schoonhouden van de stolp te vergemakkelijken en beschadigingen te voorkomen, wilde ik de tekst en afbeelding aan de binnenkant van de stolp hebben. Daarom heb ik m’n ontwerp in spiegelbeeld uitgeprint en aan de buitenkant van de stolp vastgezet met een plakbandje, zodat ik alles aan de binnenkant kon overtrekken.

decoratieve-verftechnieken-patisserie_paris2 decoratieve-verftechnieken_pattisserieparis_tekst_close

Het leuke is dat je je fantasie de vrije loop kunt laten voor wat betreft tekst en afbeeldingen. En zo heb je in een handomdraai een leuke persoonlijk decoratie. Fijne dag (en geniet van de witte wereld buiten).

Deel dit artikel

3 gedachten over “Glazen stolp decoreren

  1. La Flotte

    Wat een leuk idee weer!
    Ik heb ook een glazen stolp van mijn vriendin een keer gehad maar ik geloof dat het niet zo mijn ding is, ik weet nooit wat ik er onder moet leggen. Ik hou niet zo van die frutsels maar nu ik dit zie kan ik de stolp misschien wat stoerder maken.
    Ik heb nog porseleinverf staan, misschien dat het daar ook wel mee gaat lukken.

    Bij jou ziet het er i.i.g prachtig uit!

    gr Heidi

  2. La Maison en Wonderboom

    Ook vandaag zit ik weer met open mond te kijken naar je kunsten. Wat een goed idee en knap gedaan. Wat lijkt het me lekker als je zo creatief bent als jij.
    Een tromp l' oeil maken lijkt me echt het einde, maar dan zal ik op je nieuwe boek moeten wachten lees ik.

    Lieve groet
    Hermine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *