Kleurenwaaier Abbondanza krijtverf en nesteldrang

Ik zei toch dat ik DRUK was? En dat we onder andere met onze nieuwe kleurenwaaiers bezig waren? Nou tadaaaa hier is hij dan! Jullie krijgen de scoop.

krijtverf-abbondanza-kleurenwaaier

We zijn er stiekem enorm trots op. Want zo op de foto mag het dan misschien een ‘gewone’ kleurenwaaier lijken, dat is het echt niet!  Alle stalen zijn geschilderd met de echte Abbondanza krijtverf, zodat je de kleuren goed kunt beoordelen. Maar extra leuk is dat je zo ook kunt zien hoe mooi poedermat de verf is én dat je goed kunt voelen hoe fluweelzacht de verf is.

abbondanza-kleurenwaaier-handgeschilderd_detail1

Het heeft ons heel wat hoofdbrekens gekost hoor. En veel testen, uitproberen, weggooien, opnieuw proberen en experimenteren. Maar ik wilde zó graag een waaier hebben. Het leuke van een waaier is dat je hem zo even lekker in je tas kunt stoppen. Een mooi formaat, kreukt niet en je kunt heel gemakkelijk een staaltje bij een meubel of muur houden.

abbondanza-kleurenwaaier-handgeschilderd_detail2

Update 2023; inmiddels is de kleurenwaaier vervangen door handgeschilderde kleurkaarten en grote handgeschilderde samples. Je kunt ze hier bestellen.

En nu eerst maar weer eens verder met het reorganiseren en inrichten van de nieuwe werkplek. ‘t Is nog een beste bende daar haha. Maar we kunnen er werken en dat is het belangrijkste.

Hm, dat klinkt nu wel heel verstandig, maar dat is niet Mirjam die daar spreekt hoor, nee dat is mijn verstandige tweede ik. Ik heb namelijk een ontzettende nesteldrang. Sinds ik de sleutel heb sta ik al te popelen om het in te richten, mijn spullen neer te zetten en alles naar mijn zin te maken. Die nesteldrang onderdruk ik dus noodgedwongen al een tijdje omdat eerst die waaiers klaar moesten en alle voorraad uit de opslag verhuisd moest worden. En eigenlijk moet er ook nu eerst nog veel meer gebeuren voordat ik los mag gaan. Ik moet nog een heleboel doen aan verschillende websites, er moet een nieuwsbrief de deur uit, ik moet een aantal leuke tuinpotten vinden en inkopen en daar mee aan de gang. (Binnenkort komen nl mensen langs van het blad Decoreren Landelijke Stijl en dan moet ik een aantal tuinpotten in diverse stadia van ‘betonlook’ klaar hebben. Maar daarover later meer.)

Om mezelf een beetje tegemoet te komen heb ik gisteren eerst maar eens drie prullenbakken gekocht. Op drie strategische plekken kunnen we ons nu ontdoen van onze rotzooi 🙂 Verder een wandklok, zodat we goed in de gaten kunnen houden hoeveel minuten we nog hebben voordat de pakketten de deur uit gaan.

En verder? Verder heb ik nog niks gekocht. Ik heb gewoon een heleboel dingen te verslepen en een plekje te geven. Oh ja en een beetje uitrusten dit weekend leek me ook wel wat. En had ik al gezegd dat ik weer ben begonnen met hardlopen? Had ik ook al maanden niet gedaan door tijdgebrek (en oké beetje gladheid). Afgelopen woensdag in de stromende regen weer drie kwartier hardgelopen. HEERLIJK (nee is niet cynisch bedoeld, meen ik echt). Morgenochtend mag ik weer.

Oh, ratel ik?

Deel dit artikel

2 gedachten over “Kleurenwaaier Abbondanza krijtverf en nesteldrang

  1. La Maison en Wonderboom

    Nee hoor geen ratel, gezellige kwebbel was het.

    Wat een mooie kleurenwaaier en wat een werk zal het geweest zijn allemaal.
    Hardlopen, ik haat het, heb het jaren gedaan totdat iemand zei;,,dit is niet leuk dit is erg,,. Toen ben ik gestopt omdat ik hetzelfde vond.
    Nu ga ik 2 keer in de week naar de sportschool, vind ik ook niet leuk maar samen met een vriendin is het te doen ha ha.

    Lieve groet
    Hermine

  2. Hannekie

    zo die waaier ziet er prachtig uit zeg. heel mooi. maar ik heb de stalen al besteld dussss..

    pff jij heb wel een druk leven maar dan vind ik het super geod dat je toch lekker gaat hardlopen
    fijn weekend
    gr hannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *