Kleurinspiratie {Soft Ochre}

Abbondanza Soft Ochre

Naast de nog steeds populaire grijs- en taupe tinten zien we langzaam maar zeker steeds meer warme kleuren in het interieur verschijnen. En nu we het najaar in gaan is dit een uitgelezen moment om je huis wat warmte te geven. Met specerijtinten zoals kerrie en kaneel. En aardetinten zoals oker en rauwe siena. De hoogste tijd dus voor een moodboard met het prachtige ‘Soft Ochre’ uit de Abbondanza collectie in de hoofdrol.

Soft Ochre is een warme aardtoon gebaseerd op het aardpigment rauwe siena uit Italië. Zondoorstoofd, spicy en aards. Stoer in combinatie met een antracietkleur zoals Slate (035). Lekker pittig in contrast met een kopergroen zoals Verdigris (420) of een diep groenblauw Petrol (360). Of ga voor industrieel en combineer Soft Ochre in je interieur met warme natuurlijke tinten zoals terracotta potten, bakstenen muren, doorleefd hout en een grote vintage leren plofbank.

Soft Ochre

Bron: Antropologie.com

Heb jij ook wel zin om een pittig warm accent te introduceren? Denk dan ook eens aan Soft Ochre. Verf gewoon een kandelaar, een bloempot of een paar flesvazen (ja ook glas kun je verven) en maak er een leuk stylinghoekje mee. Gooi nog een paar oker- of mosterdgele kussens op je bank en je kunt behaaglijk de winter in!

Soft ochre

Bron: ideastosteal.com

xoxo Mirjam

Deel met je vrienden of volgers >
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *