Kleurinspiratie {vakantie & vijgen}

verftechnieken-vijgen

Het was even stil hier, want wij zijn er lekker een paar weekjes tussenuit geweest. We hebben heerlijk genoten van La vie en rose in Zuid Frankrijk. En daar heb ik iets ongebruikelijks gedaan, of liever gezegd ik heb iets NIET gedaan. Ik heb me daar namelijk totaal NIET bezig gehouden met het bewonderen van verweerde raamluiken en pittoreske balkonnetjes.
Ook geen brocantemarkten bezocht.
Geen kleuren op deuren en huizen geanalyseerd.
Niets van dat al.

Ik had wel de Abbondanza kleurwaaier mee (gaat altijd in de koffer) maar ik heb hem niet eens gebruikt. En dat mag wel een wonder heten. Ik had me voorgenomen om even echt vrijaf te nemen van ons bedrijf en dat is gelukt. En gek genoeg kostte me dat helemaal geen moeite. Het enige dat we deden was ‘s ochtends even de mail lezen om te kijken of er urgente zaken waren, de rest lieten we over aan het hardwerkende thuisfront. En toen onze 18 dagen erop zaten hadden we allebei weer zin om weer aan de slag te gaan. Dus daar zijn we nu zo’n anderhalve week geleden weer mee begonnen. Back to business!

Het zal wel een bekend vakantiegangers-syndroom zijn, maar na zo’n vakantie wil ik thuis altijd op zoek naar de heerlijke hapjes waar ik tijdens de vakantie van heb genoten. Dus afgelopen zaterdag gingen we lekker de stad in en de markt over. Op zoek naar de Rouille die we daar aten en de heerlijke soepstengels met sesam die we daarbij knabbelden. Lekkere kaasjes, stokbrood, die heerlijke witte wijn. En vijgen. Ik had al een paar dagen een onweerstaanbare zin in vijgen. En wat zijn ze –behalve lekker- toch mooi!  Die kleuren! Dus deze keer kwam de kleurenwaaier toch echt op tafel.

verftechnieken-vijgen-kleurwaaierMooie zachte vergrijsde paarstinten. Een vleugje terracotta. En poederig, fluweelmat. Helemaal Abbondanza krijtverf dus.

verftechnieken-kleurinspiratie-vijgen

045 – Abbondanza Soft Grey
630 – Abbondanza Aubergine
635 – Abbondanza Purple Asparagus
640 – Abbondanza Berry Ice Cream
770 – Abbondanza Bright Terracotta

Alle kleuren zijn natuurlijk ook in Abbondanza Soft Silk verkrijgbaar.

Deel met je vrienden of volgers >
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *