Sjabloneer eens een taart – Kerstsjablonen

DIY taart sjabloneren

Een taart sjabloneren?

Wie zegt dat je sjablonen alleen kunt gebruiken met verf? Ik niet. Kijk maar eens hoe leuk het is om een verfsjabloon te gebruiken voor het decoreren van een taart.

Ik gebruikte voor de onderzetters en deze heerlijke chocoladetaart een kerstsjabloon met sneeuwvlokken uit onze sjablonencollectie. Sjabloneer eens een taart

Om ervoor te zorgen dat het figuurtje precies in het midden komt, prikte ik een cocktailprikkertje in het midden van de taart en schoof daar het sjabloon overheen.

Daarna strooide ik met een zeefje voorzichtig de poedersuiker door het sjabloon. Dan voorzichtig het sjabloon weghalen en klaar!

Sjabloneer eens een taart

Wat een leuk effect vind je ook niet?

Sjabloneer eens een taart

De houten boomstammetjes decoreerde ik met verschillende vormpjes van hetzelfde sneeuwvlokken sjabloon. Dit keer niet met poedersuiker maar met Abbondanza Pure White krijtverf.

Sjabloneer eens een taart

Sjabloneer eens een taart

Ik gebruikte een sponsje om het sjabloon aan te brengen… Dit geeft een beetje hetzelfde effect als het poedersuikerlaagje op de taart.

Sjabloneren in kerstsfeer

En voilĆ … Ik vind ze superleuk geworden. De combinatie van het blanke hout met onze Pure White krijtverf geeft zo’n heerlijk basic Scandinavisch sfeertje.

Sjabloneren in kerstsfeer

En voor wie het weten wil: de taart was heerlijk.
We hebben er met het hele team lekker van gesmuld šŸ™‚

xoxo Mirjam

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *