Woonbeurs

Hè hè, morgen is het dan toch zover; we gaan lekker naar de woonbeurs. We zouden eigenlijk vandaag (vrijdag) gaan, maar door allerlei omstandigheden hebben we het een dagje uitgesteld. Ik heb er zin in; heerlijk inspiratie opdoen, kijken naar mooie spullen, spannende ontwerpen en leuke interieurs. En natuurlijk kleuren, trends en nieuwe producten spotten. Uiteraard gaan we zeker de huizen van de woonbladen bekijken. Zoals het huis van ariadne at Home. Extra leuk om Linda in de onderstaande video te zien, omdat ik met haar geluncht heb tijdens mijn dagje Ariadne.

 

Ik ben ook nieuwsgierig naar de stands van winkels die ik altijd al eens wilde bezoeken, maar waar ik nooit tijd voor schijn te vinden. Zoals bijvoorbeeld Loods 5.

loods5

Dit geldt ook voor Combitex. Nooit geweest, maar je komt ze vaak tegen in de woonbladen. Die stoere landelijke stijl spreekt me ook aan.

combitex

Tussendoor even een hapje of drankje, dat lijkt me ook wel wat 🙂 Hmm wat zal het worden? Boerenlunch? High Tea? Niet dat we gebruik zullen maken van die kortingsbonnen hieronder. Ik weet wel hoe dat gaat; zoiets zit dan wel in de woonbeurskrant die ik in mijn tas heb zitten. Maar als wij honger of dorst krijgen gaan we toch gewoon ergens zitten waar het ons gezellig lijkt of waar de broodjes of gebakjes ons toelachen. Ik ben eigenlijk sowieso niet zo van de kortingsbonnetjes. En Lief al helemaal niet. Die geneert zich dood als ik met een bonnetje zou aankomen 🙂

lunchen

Ik hou jullie op de hoogte en hoop een paar foto’s te kunnen maken.

Deel dit artikel

Eén gedachte op “Woonbeurs

  1. Dani

    Wij zijn vandaag geweest en het was een zeer geslaagde dag. Als ik jou was zou ik zeker voor de boerenlunch gaan, heel lekker en alles biologisch.
    Loods 5 had niet echt een leuke stand vond ik, wel een tas met info meegenomen.
    Wij hebben leuke ideeën opgedaan en veel inspirerende dingen gezien.
    Veel plezier morgen!
    Groetjes
    Dani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *