De voordelen van verftechnieken.nl

E-book Armeluiszilver

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,95

Snel overzicht

Nu inclusief kortingscode voor een Armeluiszilver pakket!
Als je het e-book Armeluiszilver bestelt krijg je als bonus 10% extra korting op de aanschaf van het toch al voordelige Armeluiszilver pakket. Je vindt de kortingscode in het e-book. We raden je dan ook aan om eerst het e-book te bestellen. Dit kun je direct downloaden, er zijn geen verzendkosten aan verbonden. Na het lezen van het e-book kun je beslissen welke techniek en/of welke kleur je gaat toepassen en de gewenste producten bestellen.  

Wat is Armeluiszilver?
Armeluiszilver wordt ook wel boerenzilver of poorman's silver genoemd. Oud armeluiszilver is vaak prachtig verweerd en heeft een heel bijzondere uitstraling. De originele, antieke objecten worden in rap tempo duurder. Dit zette ons aan het denken en vanuit dat idee hebben wij twee methodes ontwikkeld om dit mooie armeluiszilver op een eenvoudige manier na te bootsen. Hiermee kun je zelf thuis een doodgewoon glas omtoveren tot iets heel speciaals. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan en een glazen stolp of een lampenkapje op deze manier behandelen. Succes verzekerd!

In deze nieuwste versie van 'Armeluiszilver' worden drie technieken beschreven:
1: armeluiszilver met bladzilver
2: armeluiszilver met spiegelspray
3: armeluiszilver effect met koper

In het e-book wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit aanpakt. Iedere stap is voorzien van duidelijke uitleg en kleurenfoto's. In de werkbeschrijvingen zijn linken opgenomen naar de producten die je nodig hebt voor de techniek. Zo hoef je niet te zoeken.

Hoe bestel ik het e-book?
Het e-book wordt geleverd in pdf formaat *. Direct na het afronden van de betaling staat het in je account onder 'downloads' en kun je het opslaan op je computer. Je kunt dus gelijk aan de slag. Indien gewenst kun je het e-book op lage resolutie uitprinten.


e-book download


Let op: Vergeet niet je e-book direct na het downloaden op te slaan op je harde schijf. Je hebt hiervoor twee keer de gelegenheid, daarna vervalt de download optie.


e-book opslaan

Tip:
kies voor betaling met iDEAL of Paypal en je kunt binnen enkele minuten beginnen. Als je betaalt middels een bankoverschrijving duurt het iets langer. Je krijgt dan het e-book via de mail toegestuurd zodra de betaling in onze administratie is verwerkt.


* Voor het openen en lezen van een Pdf-bestand heb je het (gratis) programma Acrobat Reader nodig.

E-book Maak je eigen armeluiszilver - verftechnieken.nl

Meer afbeeldingen

€ 4,95

Details

E-book 'Maak je eigen armeluiszilver'

Extra informatie

Inhoud Nee
-