De voordelen van verftechnieken.nl

E-book Vergrijzen OldWood

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5,95

Snel overzicht

In deze tutorial worden de belangrijkste technieken uitgelegd waarmee je nieuw of onbehandeld hout een verweerde, oude en doorleefde look kunt geven.

Uitleg van drie basistechnieken en producten:
-Vergrijzen met boenwas
-Greywash van krijtverf
-Vergrijzen met verniswas

Je krijgt handige informatie:
-De voor- en nadelen van de verschillende technieken, welke producten je gebruikt en welke kleuren het mooiste effect geven.
-De verschillende ondergronden zoals diverse houtsoorten met hun specifieke eigenschappen.
-Informatie over de benodigde voorbehandeling zoals schuren, ontvetten, etc.
-Alle stappen in de projecten worden door middel van kleurenfoto’s en beschrijvingen uitgelegd

Er worden drie verfprojecten beschreven:
1- Het vergrijzen van een salontafel met behulp van twee kleuren verniswas.
2- Old Wood eettafel. Een gewone grenenhouten eettafel wordt getransformeerd tot een doorleefde ‘old wood’ tafel. Het blad krijgt een verweerd effect met behulp van verschillende producten in diverse lagen. Het onderstel krijgt een witte zijdeglans afwerking.
3- Steigerhout tafel. Een blanke vurenhouten eettafel krijgt een vergrijsde steigerhoutlook met een krijtverfwash in twee tinten.

Hoe bestel ik het e-book?
Het e-book wordt geleverd in pdf formaat *. Direct na het afronden van de betaling staat het in je account onder 'downloads' en kun je het opslaan op je computer. Je kunt dus gelijk aan de slag. Indien gewenst kun je het e-book op lage resolutie uitprinten.


e-book download


Let op: Vergeet niet je e-book direct na het downloaden op te slaan op je harde schijf. Je hebt hiervoor twee keer de gelegenheid, daarna vervalt de download optie.


e-book opslaan

Tip:
kies voor betaling met iDEAL of Paypal en je kunt binnen enkele minuten beginnen. Als je betaalt middels een bankoverschrijving duurt het iets langer. Je krijgt dan het E-book via de mail toegestuurd zodra de betaling in onze administratie is verwerkt.


* Voor het openen en lezen van een Pdf-bestand heb je het (gratis) programma Acrobat Reader nodig.

E-book Vergrijzen & OldWood effect

Meer afbeeldingen

€ 5,95

Details

E-book 'Vergrijzen en Old Wood Effect' Alles wat je ooit wilde weten over het vergrijzen van hout en hoe je nieuw hout of steigerhout een oude en verweerde look kunt geven. Met stap voor stap beschrijvingen en kleurenfoto's van iedere stap.

Extra informatie

Inhoud Nee
-