De voordelen van verftechnieken.nl

Contact

Advies
Wil je advies over een verfklus of heb je een technische vraag? Misschien is het antwoord daarop al te vinden op onze themapagina's. Op deze pagina's vind je uitgebreide stap voor stap werkbeschrijvingen, tips en adviezen plus de benodigde producten. Klik hier voor een overzicht van de themapagina's.


Chatten
Wij hebben een chatfunctie op de website, handig als je ons direct een vraag wil stellen. Mocht de chatfunctie uit staan dan kun je daar een berichtje achterlaten en ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Of klik hier om nu direct een bericht achter te laten. (Let op: als je je mailadres onjuist invult, zul je ons antwoord niet ontvangen).

Mail
Je kunt ons ook via het onderstaande contactformulier bereiken. We zullen dan je vraag z.s.m. per mail beantwoorden. Wij reageren op werkdagen altijd snel!

Kan ik telefonisch advies inwinnen?
Wij nemen graag de tijd om je van een goed advies te voorzien. Mede omdat we tijdens een gesprek vaak een werkbeschrijving geven of verwijzen naar producten op de website, geven wij de voorkeur aan het geven van advies per mail of via de chat. Wij kunnen dan een stappenplan en/of linken naar benodigde producten meesturen in het bericht.

Vragen over je bestelling?
Gaat er iets mis tijdens het bestelproces of heb je problemen met inloggen? Neem contact op via het contactformulier of de chat of telefonisch tijdens kantooruren via 020-7165049

Is er iets mis met de levering of wil je een product retourneren?
Op de pagina retourneren vind je alle informatie.


Dit zijn de themapagina's over de meest populaire onderwerpen:

whitewash
greywash-vergrijzen & old wood effect
werken met Krijtverf
werken met Milk Paint
patineren
craqueleren
doorschuren (verweerde look geven)
sjabloneren
meubels restylen met krijtverf


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contactgegevens

* Verplichte velden

-