Decor Stamp 30x30 cm Handwritten Note

Niet op voorraad
SKU
stamp 30cm Handwritten Note
€ 37,95

Met het decor stempel 'Handwritten Note' kun je decoratieve teksten aanbrengen op meubels, muren of accessoires, in art journals, collages en mixed media.  

Afmeting totale stempel: 30 x 30 cm. Je kunt losse tekst elementen gebruiken of het volledige ontwerp als geheel.

Lees meer...

Met een decor stempel kun je prachtige afbeeldingen aanbrengen op meubels, muren of accessoires. Je inkt de stempel in met een inktpad of je rolt hem met behulp van de mixed media roller in met krijtverf en je stempelt de afbeelding op de ondergrond. 

Ook kun je de stempel gebruiken om er vormen mee af te drukken in een nog natte laag Abbondanza Structuurpasta of Stucco

Deze decorstempel is een zogenaamde 'clear stamp', gemaakt van transparant siliconenmateriaal. Je kunt de siliconen stempel van het ondervel loshalen en de losse onderdelen gebruiken of gebruik het stempel vast op het ondervel als geheel. Het voordeel van siliconenstempel is dat het buigzaam is en je het dus ook gemakkelijk op een ronde ondergrond (lampenkap, bloempot e.d.) kunt aanbrengen én je ziet ook altijd precies waar de afbeelding terechtkomt. 

Afwerken & decoreren
Je kunt een gestempelde afbeelding naar wens ook nog verder afwerken en decoreren, bijvoorbeeld met een craquelé effect, doorschuren, patineren met Abbondanza glaze of boenwas, of afwerken met vernis. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Decor Stamp 30x30 cm Handwritten Note
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat