De voordelen van verftechnieken.nl

Decoupage en Transfer

Naast verf, vernis, patina en andere effectproducten, zijn er nog meer leuke middelen om decoratieve effecten aan te brengen. Je kunt Abbondanza Art Medium gebruiken als decoupagelak of lijm. Ook kun je Art Medium of Transcryl gebruiken om afbeeldingen over te brengen met de zogenaamde transfermethode.  Kijk in de productbeschrijving voor meer informatie.

Wat is decoupage?

Decoupage is een techniek die al in de 18e eeuw werd toegepast in het interieur. Hierbij  worden decoratieve afbeeldingen op meubels, wanden of accessoires geplakt en met een aantal lagen vernis afgewerkt. De truc was om zoveel lagen vernis aan te brengen dat de afbeelding onderdeel werd van de ondergrond. 

Maar ook nu kun je deze techniek nog prima gebruiken. Je kunt er meubels mee oppimpen of kisjes, dozen, potten, etc. Gebruik kopieën van foto's of plaatjes uit tijdschriften. Of print een leuke tekst vanaf je computer. En ook heel leuk: bladmuziek, inpakpapier, oude landkaarten en brieven, behang, oude ansichtkaarten of bidprentjes, etc. 

verftechnieken-decoupage-artmedium

 

Bewaren

Bewaren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
-