De voordelen van verftechnieken.nl

Glaceerverf - Glaze

Glaceerverf (ook wel glaceermedium, glaze of scumble glaze genoemd) is een transparant medium, aangekleurd met pigmenten of verf, dat in een dunne laag over een (zijdeglans) onderlaag wordt gestreken. Een glaceermedium droogt langzaam zodat het nog geruime tijd kan worden bewerkt. Glaceerverf is te gebruiken voor bijvoorbeeld marmer- en houtimitaties, fresco-effecten, patineren, colourwash en andere decoratieve afwerkingen.

Wij hebben twee soorten transparante glaceerverf in ons assortiment, beiden op waterbasis; Polyvine Classico en Polyvine Patino. Classico kleur je  met (krijt)verf en Patino met acrylpigment. Ze hebben beiden hun eigen specifieke toepassingsgebied. Kijk voor meer informatie in de productomschrijving.

Abbondanza Antiquing Glaze is een glaceermedium dat door ons al met authentieke pigmenten is aangekleurd. Zo heb je precies de goede tint te pakken voor het patineren van je meubels of accessoires. Brown is een ombertint voor een klassiek verouderd effect. Black is ideaal voor een stoere look.  

glaceerverf verftechnieken.nl

 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
-