Abbondanza Gritty Paste

Op voorraad
SKU
paste-gritty
€ 9,95

Abbondanza Gritty Paste is een flexibele korrelpasta op waterbasis, voor het aanbrengen van structuur en reliëf op accessoires en meubels. Inhoud: 250 ml

Tips en informatie

Abbondanza Gritty Paste is ideaal voor het aanbrengen van korrelstructuren zoals bij een stoere betonlook een extra verweerde roestlook of ander oud effect. Geschikt voor het aanbrengen van structuur en reliëf op canvasborden, in artwork, collages en vele andere decoratieve toepassingen. Wil je het stoere effect in groen en blauw zoals op de bijgaande foto? Kijk dan eens op ons blog bij de DIY Verweerd Effect met krijtverf en Gritty Paste  

Je kunt de pasta aanbrengen met een paletmes, plamuurmes of spalter, al naar gelang de effecten en technieken die je gaat toepassen. Je vindt dit alles bij de kwasten en gereedschappen.

Gritty Paste is wit maar kan desgewenst worden gekleurd met Abbondanza krijtverf of pigmenten.

Na droging kan de pasta verder worden bewerkt met krijtverf of acrylverf, metallic paint, wax, patineerproducten zoals Abbondanza antiquing powders en glaze, of een van de andere decoratieve effectproducten zoals roest of patina effectverf.

Gritty Paste heeft een korrelige structuur. Voor een fijnere structuur en technieken zoals stencillen in reliëf, adviseren we de Modeling Paste.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza Gritty Paste
Uw waardering