De voordelen van verftechnieken.nl

Gronden, primen & ontvetten

Voordat je begint met schilderen is het noodzakelijk om de ondergrond voor te bereiden.

Oude waslagen moeten soms worden verwijderd. En voor een mooi whitewash of greywash effect is het aan te bevelen om ook oude verf- en of laklagen te verwijderen. Schuren en primen is lang niet altijd nodig, maar soms onvermijdelijk. Het zijn meestal niet de leukste klusjes, maar bevorderen wel een mooi én duurzaam resultaat.

Tips & trucs over voorbehandelen
Op onze pagina meubels restylen kun je meer lezen over het onderscheiden en voorbehandelen van verschillende ondergronden. Tevens vind je daar informatie over bloedend hout en teakhout. En ook op onze pagina werken met krijtverf kun je veel aanvullende informatie, tips en uitleg vinden. 

Producten
Abbondanza Bio Strip is een milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor verf, lak, beits, was etc.. Abbondanza multiprimer is inzetbaar op oude verf- en laklagen, hout, hard PVC, zink, non-ferrometalen, spaan- multiplex- en houtvezelplaten etc. En een van de meest veelzijdige producten is schellak. Een ambachtelijk product, geschikt als sealer en grondlaag bij bloedend hout, vlekken in de ondergrond, vieze geurtjes, onstabiele lagen, etc.

   verftechnieken-gronden-primen-ontvetten

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
-