Gratis e-book 'Christmas Inspiration'

Verftechnieken Kerstmagazine vol kerst DIY-projecten!

Klik op onderstaande link om het magazine te openen of te downloaden. Veel plezier!

Christmas Magazine klik voor download

Heb jij ook zo'n zin in de feestdagen? Wij wel. Maar wat ons betreft is de voorpret minstens zo leuk. Want hoe gezellig is het om het thuis knus te maken en lekker bezig zijn met fröbelen, stylen, sfeer scheppen en leuke DIY projecten in kerstsfeer? Wij hebben voor jou onze favoriete DIY projecten verzameld en het Verftechnieken kerstmagazine 'Christmas Inspiration' voor je samengesteld.

Verftechnieken DIY Kerstmagazine

Happy hergebruik!

Veel van de DIY projecten in het magazine kun je maken van spullen die je al in huis hebt. Zoals oude kerstballen waar je al eeuwen op uitgekeken bent. Of oud glaswerk, flessen, potten en vazen. Bij alle projecten vind je een stap voor stap werkbeschrijving met foto's. De benodigde producten staan er bij vermeld. Inclusief een link naar de webshop, zodat je met één klik het juiste product hebt en niet hoeft te zoeken. Ook zijn er diverse DIY pakketten verkrijgbaar met alle benodigde producten in één pakket. Lekker handig én voordelig!

Kerstmagazine DIY projecten

Voor welke kerstsfeer kies jij?

Hou jij van blingbling, goud en zilver? Of ben je meer van de stoere stijl en houd je van roest en beton? Voor ieder interieur hebben we wel een leuk project.

DIY magazine Welke sfeer kies jij?

Jeuken je handen al? Klik op onderstaande link om het magazine te openen of te downloaden en je kunt direct beginnen!

download hier het gratis kerstmagazine

Tip: op ons YouTube kanaal vind je ook een aantal leuke video's in kerstsfeer:

 

 

Wij wensen je heel veel voorpret en fijne feestdagen!

Team Verftechnieken