Concrete Effect Paint

Concrete Effect Paint

Plamuurmessen set 3-delig

Plamuurmessen set 3-delig

Natuurspons groot

Waardering:
90% of 100

Natuurspons, decoratiespons, voor decoratieve verftechnieken zoals op- en afsponzen, betonlook, granietlook, colourwash, marmer- en fresco effecten, etc.

Afmeting: ca 18 cm (in droge toestand)
Let op: dit is een natuurproduct en geen enkele spons is dan ook hetzelfde. De vorm van de spons die je ontvangt kan dus afwijken van de afbeelding. In gebruik maakt dit echter niet uit.

€ 14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
spons

Een echte natuurspons heeft een grillig patroon en een organische vorm. Zodra je de spons natmaakt wordt hij zacht en flexibel en zal ook groter worden. In tegenstelling tot synthetische sponzen, en kun je er prachtige effecten mee bereiken. Met de spons kun je glaceerlagen bewerken, marmer- en fresco effecten creëren, colourwashen, kwaststrepen verzachten, kleuren en verflagen blenden, etc. Onmisbaar in jouw atelier!

Werkwijze: Maak de natuurspons vóór ieder gebruik eerst nat. Houd hem onder de kraan of leg hem in een bakje met water en laat rustig volzuigen met water. Knijp daarna voorzichtig het overtollige water eruit. Eventueel kun je de spons even uitknijpen in een doek (een natuurspons nooit hardhandig uitwringen).

Tip: Als je een kleiner sponsje nodig hebt voor fijnere decoratieve technieken, kun je er eenvoudig en stuk van afscheuren. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurspons groot
Uw waardering