Shimmer Parelmoer Paint

Niet op voorraad
SKU
metallic-shimmer-parelmoer
Waardering:
85% of 100
€ 17,95

Abbondanza parelmoerverf geeft een prachtige parelmoer glans aan geverfde meubels, muren of accessoires binnen. De parelmoer glansverf kan worden aangebracht over een krijtverf basis, maar je kunt het ook zelf op kleur brengen met vloeibaar acrylpigment. Kijk hieronder bij de beschrijving voor meer tips.   

Rendement: pot 250 ml. ca. 2-2,5 m2

Parelmoerverf is van zichzelf kleurloos en geeft een prachtig glans / shimmer effect. Je kunt er op twee manieren mee werken:

Optie 1: Als parelmoer glans effect over een bestaande verflaag. Hierbij bepaalt de kleur van de ondergrond het uiteindelijke effect. Voor een effect met uitsluitend de prachtige parelmoerglans kun je de parelmoerverf aanbrengen over een laag witte krijtverf, bijvoorbeeld Pure White of Old White. Maar uiteraard is het ook een optie om een gekleurde krijtverf als basis te gebruiken.  

Optie 2: Een andere mogelijkheid is om de parelmoerverf een kleurtje te geven met vloeibaar acrylpigment. Je kunt enkele druppels pigment aanbrengen voor een lichte tint, tot maximaal een halve flacon pigment (25 gram) per pot parelmoerverf van 250 ml, voor een diepere tint.  

Toepassing: geschikt voor muren, lijsten, meubels, vazen en potten, beelden etc. 

Aanbrengen: Breng de parelmoerverf aan in 2 tot 3 lagen. Gebruik een goede synthetische kwast om kwaststrepen te vermijden. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shimmer Parelmoer Paint
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat