De voordelen van verftechnieken.nl

Patroonroller-90350

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 26,50

Aanbiedingsprijs: € 15,95

OF

Snel overzicht


Een patroonroller is een superleuk stuk gereedschap waarmee je gemakkelijk en snel patronen en decoraties aan kunt brengen op muren, meubels en accessoires. De patroonroller wordt geleverd als complete set, bestaande uit een metalen houder met houten handvat, een sponsroller en een rubberen rol met het motief. De rol en dus ook het patroon is 15 cm breed. Een patroonroller wordt ook wel een decoratieroller genoemd.


Werken met de roller
*Gebruik Abbondanza krijtverf of muurverf op waterbasis.
*Giet wat verf in een verfbakje en rol de schuimroller goed in met verf.
*Oefen eerst even op een groot stuk papier of karton totdat je de techniek in de vingers hebt.
*Tijdens het rollen niet te veel kracht zetten, anders kan de roller wegglijden. Laat de roller het werk doen.
*Voor het beste resultaat bij iedere nieuwe baan de schuimrol weer even inrollen met verf.
*Voor mooie strakke lijnen op een muur kun je een strook afplakken langs het plafond en een stuk karton tegen het plafond houden.
*Bij het inrollen van een muur kun je het best van boven naar beneden werken.
*De patroonbanen zijn 15 cm breed. Je vult een groter vlak dus door banen naast elkaar aan te brengen, eventueel kun je het patroon hierbij laten verspringen.


Tips & ideetjes:
Plak een vlak af op een muur of vloer, decoreer een wandpaneel, kastdeuren, tafelblad, lambriseringen, etc. Na het aanbrengen van de patronen kun je, net zoals bij een sjabloon, het oppervlak eventueel iets verouderen (doorschuren of patineren) voor een mooi sleets effect. Een decoratieroller is een geweldig hulpmiddel bij het restylen van meubels en muren. Maar denk ook eens aan het decoreren van textiel, zoals tafellopers, kleden of kussenhoezen (Abbondanza krijtverf is wasbaar tot 30 graden).

Schoonmaken
De beide rollen met water reinigen. Eventueel kan de rubber rol met een afwasborstel worden schoongeborsteld. Daarna aan de lucht laten drogen.

Patroonroller-90350

Meer afbeeldingen

Details

Patroonroller, decoratieroller voor het aanbrengen van motieven op muren, meubels en accessoires. Geweldig bij het restylen van meubels!

Extra informatie

Inhoud Nee
Producent / Maker Verftechnieken
-