Stencil Brocade

Stencil Brocade

Stencil Deer

Prachtig stoer stencil 'Deer'. Dit stencil met het silhouet van een hert is ideaal voor het zelf maken van een wandbord of canvas, op een wand van steigerhout of onder je overkapping buiten.

Tip: breng dit stencil aan op een betonlook ondergrond, in het zwart of met een roest effect en je hebt een supergaaf eigengemaakt kunstwerk in huis. Wil je het wandbord maken dat je ziet op de foto? Kijk op ons blog voor de werkbeschrijving>  Daar linken we ook alle producten die je nodig hebt voor dit effect.

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. En voor het vastzetten van het stencil gebruik je lijmspray of schilderstape

Afmetingen
A4, afmeting hert: 152 x 276 mm
A3, afmeting hert:  215 x 391 mm
Large, afmeting hert: 265 x 480 mm

Vanaf € 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
stencil-deer

Met dit Hert sjabloon kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten! Stencil dit hert op een kast of muur, of maak er een stoer wandbord of canvas kunstwerk van. Dit stencil is heel geschikt om toe te passen in combinatie met een beton en/of roest effect. 

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Tip: kijk voor alle informatie over het aanbrengen van sjablonen en onze tips & trucs op de pagina sjabloneren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil Deer
Uw waardering