Lak Soft Silk

Lak Soft Silk voor binnen en buiten

Alles in één lak met ingebouwde topcoat

Als aanvulling op onze krijtverf hebben wij Soft Silk lak ontwikkeld. Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen PU lak voor binnen en buiten met een satijnzachte bijna krijtmatte uitstraling. Omdat deze verf een ingebouwde verharder heeft is afwerken met vernis of was niet nodig!

Soft Silk is krasvast en vlekbestendig en geeft een meer ‘strak in de lak’ effect dan krijtverf. Het prettige van Soft Silk verf is dat het goed uitvloeit. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van kwaststrepen en dat je mooi strak kunt werken  

Voor welke ondergronden is Soft Silk geschikt?

Lak Soft Silk kan worden aangebracht op hout, oude verflagen, harde kunststoffen, tegels, metaal en alle gangbare plaatmaterialen zoals Mdf. Ideaal dus voor tafelbladen, deuren en kozijnen, keukenkastjes, kindermeubeltjes, bedden, radiatoren, tegels, buitenschilderwerk, etc. Kortom de beste keuze voor alle projecten waar een duurzame afwerking en mooie strakke look gewenst is.

Lees alle tips en stappenplannen op de pagina Werken met Lak Soft Silk.

Kleuren Soft Silk Lak

Lak Soft Silk is verkrijgbaar in dezelfde 170 kleuren als Abbondanza krijtverf, zodat je alles in huis perfect op elkaar kunt afstemmen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 171

per pagina
Loading ...
Load More ...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 171

per pagina
-