De voordelen van verftechnieken.nl

Soft Silk verf

Abbondanza Soft Silk verf

Abbondanza Soft Silk verf voor binnen en buiten

Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen PU lak voor binnen en buiten met een satijnzachte bijna krijtmatte uitstraling.Soft Silk is krasvast en vlekbestendig en hoeft niet afgewerkt te worden.
Meer info
wit tinten
soft silk wit tinten
grijs-zwart
soft silk grijs-zwart
taupe-bruin
soft silk taupe-bruin-naturel tinten
blauw tinten
soft silk blauw tinten
groen tinten
soft silk groen tinten
aqua-mint
soft silk wit tinten
pastel tinten
soft silk pastel tinten
soft naturals
soft silk soft natural tinten
oker-oranje
soft silk oker oranje en geel tinten
paars-roze-rood
soft silk paars roze en rood tinten
kids colours
soft silk kids colours
stoer industrial
soft silk industriele en stoere kleuren

Eigenschappen Abbondanza Soft Silk verf
Soft Silk is krasvast en vlekbestendig en geeft een meer ‘strak in de lak’ effect dan krijtverf Een goede keuze dus voor bijvoorbeeld deuren en kozijnen, buitenschilderwerk, keukens, tegels of meubels die je een mooie strakke look wilt geven. Een groot voordeel van Soft Silk verf is dat het enorm snel stofdroog is. Zo heb je geen last van stofjes, pluisjes of vliegjes e.d. die in de natte verflaag blijven kleven. Soft Silk verf is watergedragen en geurarm, dus geen dampen of stank in huis tijdens je verfklusjes.

Hoe breng je Soft Silk verf aan?
Gebruik een synthetische kwast voor verf op waterbasis of een rollertje voor watergedragen lak. Voor een goede hechting en dekking op sterk zuigende of gladde ondergronden (Mdf, spaanplaat, tegels, harde kunststoffen e.d.) adviseren wij een grondlaag met Abbondanza Multiprimer Na een uurtje is Soft Silk verf al goed stofdroog zodat je het oppervlak gewoon weer kunt aanraken en licht gebruiken, na 4-6 uur overschilderbaar. Tip: voor een extra sterke afwerking 12-24 uur laten uitharden en dan een tweede laag aanbrengen.

Kleuren kiezen
Let op: de weergegeven kleuren zijn een indicatie. Kleuren op je beeldscherm wijken af van de werkelijkheid! Soms zijn er grote verschillen in de kleurweergave van verschillende apparaten en merken. Daarom raden we je aan een handgeschilderde kleurstaal of een testpotje te bestellen.

Artikelen 1 tot 30 van 170 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 170 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
-