IOD decor stamp Friffery

Waardering:
100% of 100

Iron Orchid Decor Stamp Friffery
Afmeting totale stempel: 30 x 30 cm

Met een decor stempel kun je prachtige afbeeldingen aanbrengen op meubels, muren of accessoires. Je rolt de stempel in met inkt of verf en dan druk je de afbeelding af op de ondergrond.

De decor stamp Friffery bestaat uit verschillende losse elementen. In totaal zijn er 9 afbeeldingen die je allemaal apart kunt gebruiken in je decoratie projecten; 2 borderranden, 2 borders met decoratie en 5 ornamenten.

€ 37,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
stamp-friffery

Met een decor stempel kun je prachtige afbeeldingen aanbrengen op meubels, muren of accessoires. Je inkt de stempel met permanente inkt of je rolt hem in met krijtverf en vervolgens maak je er een afdruk mee op je meubels, muur of accessoires.

Frifery is een zogenaamde clear stamp. Zo’n stempel is gemaakt van een siliconenmateriaal en is transparant. Je kunt de siliconenafbeeldingen van het ondervel loshalen en los gebruiken of met behulp van een stempelblok waar het siliconenmateriaal uit zichzelf op blijft kleven tijdens het stempelen. Het voordeel van siliconenstempel is dat het buigzaam is en je het dus ook gemakkelijk op een ronde ondergrond (lampenkap, bloempot e.d.) kunt aanbrengen. .

Afwerken
Je kunt de afbeelding beschermen tegen vlekken en beschadigingen met Abbondanza vernis of boenwas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IOD decor stamp Friffery
Uw waardering