Alles uit voorraad leverbaar *** Vandaag voor 18:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

IOD decor stamp Friffery

Waardering:
100% of 100

Iron Orchid Decor Stamp Friffery
Afmeting totale stempel: 30 x 30 cm

Met een decor stempel kun je prachtige afbeeldingen aanbrengen op meubels, muren of accessoires. Je rolt de stempel in met inkt of verf en dan druk je de afbeelding af op de ondergrond.

De decor stamp Friffery bestaat uit verschillende losse elementen. In totaal zijn er 9 afbeeldingen die je allemaal apart kunt gebruiken in je decoratie projecten; 2 borderranden, 2 borders met decoratie en 5 ornamenten.

€ 37,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
stamp-friffery

Met een decor stempel kun je prachtige afbeeldingen aanbrengen op meubels, muren of accessoires. Je inkt de stempel met permanente inkt of je rolt hem in met krijtverf en vervolgens maak je er een afdruk mee op je meubels, muur of accessoires.

Deze decorstempel is een zogenaamde 'clear stamp', gemaakt van transparant siliconenmateriaal. Je kunt de siliconen stempel van het ondervel loshalen en de losse onderdelen gebruiken of gebruik het stempel vast op het ondervel als geheel. Het voordeel van siliconenstempel is dat het buigzaam is en je het dus ook gemakkelijk op een ronde ondergrond (lampenkap, bloempot e.d.) kunt aanbrengen én je ziet altijd precies waar de afbeelding terechtkomt. 

Afwerken & decoreren
Je kunt een gestempelde afbeelding naar wens ook nog verder afwerken en decoreren, bijvoorbeeld met een craquelé effect, doorschuren, patineren met Abbondanza glaze of boenwas, of afwerken met vernis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IOD decor stamp Friffery
Uw waardering