Steigerhout set in de kleuren Silt en Concrete

Vintage Effect steigerhout set Silt-Concrete

Verniswas Notelaar

Verniswas Notelaar

Vintage Effect steigerhout set Silt-Driftwood

Vintage Effect Wash Set, voor het creëren van een stoer oud effect op steigerplanken, vurenhout, grenen, e.d. De set bestaat uit twee blikken Vintage Effect wash, in de kleuren Silt en Driftwood, plus een werkbeschrijving voor het maken van een steigerhout effect.

Rendement: het rendement per blik van 0,5 liter is ca. 6-8 m2, afhankelijk van de ondergrond. Het rendement voor de hele set is afhankelijk van de wijze van aanbrengen, omdat je ervoor kunt kiezen de ene kleur wat meer en de andere kleur wat minder te gebruiken.

€ 29,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
vintage-effect-set-silt-driftwood-0.5

Met deze set Vintage Effect voor steigerhout geef je nieuw of onbehandeld hout, zoals steigerplanken, vurenhout, grenen, e.d. in een mum van tijd een stoer en doorleefd effect. Ideaal voor meubelen van steigerhout, houten wanden en betimmeringen. Je werkt voor dit effect met twee tinten Vintage Effect krijtwash.

Afwerken: De Vintage wash is afneembaar, vergelijkbaar met een afwerking van krijtverf. Voor een meer vlekbestendige afwerking (tafelbladen e.d.) kun je het oppervlak afwerken met Abbondanza vernis, transparante verniswas of boenwas. Let op: voor buitengebruik is boenwas niet geschikt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vintage Effect steigerhout set Silt-Driftwood
Uw waardering