Verguldlijm voor bladmetaal

Op voorraad
SKU
verguldlijm
Waardering:
95% of 100
€ 9,95

Abbondanza verguldlijm is een speciale watergedragen lijm voor het aanbrengen van bladmetaal. Deze lijm blijft de juiste kleefkracht behouden totdat het bladmetaal is aangebracht, zodat je tijd genoeg hebt om je werkstuk van bladmetaal te voorzien. Lees meer

Inhoud: 100 ml (voor ca. 2 m2)

Abbondanza watergedragen verguldlijm, speciaal voor het aanbrengen van bladgoud, bladzilver en bladkoper. Verguldlijm wordt ook wel aanlegmiddel, mixtion of size genoemd. Deze speciale lijm blijft exact de juiste kleefkracht behouden totdat het bladmetaal is aangebracht. Dit heeft als groot voordeel dat je rustig de tijd kunt nemen om je werkstuk van bladmetaal te voorzien. De verguldlijm is op waterbasis en kan worden toegepast op bijna alle soorten ondergronden, zoals hout, metaal, glas, keramiek, etc.

Werkwijze verguldlijm aanbrengen

De lijm is wit van kleur zodat je goed kunt zien waar je al lijm hebt aangebracht. Breng de lijm met een zachte kwast in een dun laagje aan. Wij adviseren de zachte platte Leonard penselen voor het streeploos en egaal aanbrengen van de lijm.

Laat de lijm even drogen. Na een half uurtje, zodra de lijm volledig transparant is geworden, kun je het bladmetaal aanbrengen. De lijm zal dan overigens nog steeds kleverig zijn, dit zorgt ervoor dat je lang de tijd hebt om het bladmetaal aan te brengen. 

Tip: Kijk op de themapagina over bladmetalen voor een uitgebreid stappenplan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verguldlijm voor bladmetaal
Uw waardering