Verguldlijm voor bladmetaal

Niet op voorraad
SKU
verguldlijm
Waardering:
95 % of 100
€ 9,95

Abbondanza verguldlijm is een speciale watergedragen lijm voor het aanbrengen van bladmetaal. Deze lijm blijft de juiste kleefkracht behouden totdat het bladmetaal is aangebracht, zodat je tijd genoeg hebt om je werkstuk van bladmetaal te voorzien. Lees meer

Inhoud: 100 ml (voor ca. 2 m2)

Abbondanza watergedragen verguldlijm, speciaal voor het aanbrengen van bladgoud, bladzilver en bladkoper. Verguldlijm wordt ook wel aanlegmiddel, mixtion of size genoemd. Deze speciale lijm blijft exact de juiste kleefkracht behouden totdat het bladmetaal is aangebracht. Dit heeft als groot voordeel dat je rustig de tijd kunt nemen om je werkstuk van bladmetaal te voorzien. De verguldlijm is waterverdunbaar en kan worden toegepast op bijna alle soorten ondergronden, zoals hout, metaal, glas, keramiek, etc.

Werkwijze: De lijm is wit van kleur zodat je goed kunt zien waar je al lijm hebt aangebracht. Breng de lijm met een zachte kwast in een dun laagje aan. Wij adviseren de superzachte platte Leonard penselen voor het aanbrengen. Zodra de lijm transparant is geworden kun je het bladmetaal aanbrengen.

Tip: Kijk op de thema pagina over bladmetalen voor een uitgebreid stappenplan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verguldlijm voor bladmetaal
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat