De voordelen van verftechnieken.nl

Verguldwas Brass

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 14,95

Snel overzicht

Verguldwas Brass, voor restauratie van oud verguldsel, om snel en gemakkelijk te verzilveren of te vergulden, of voor het aanbrengen van accenten

Verftechnieken.nl - verguldwas Brass

Meer afbeeldingen

Details

Verguldwas in de kleur 'Brass'. Goede kwaliteit verguldwas, toepasbaar op bijna iedere denkbare ondergrond, zoals hout, pleisterwerk, glas, karton, steen, papier, textiel, keramiek, etc. Ook geschikt voor buitengebruik, zonder verdere afwerking.

Verguldwas gebruik je voor restauratie van oud verguldsel, om accessoires snel en gemakkelijk compleet te verzilveren of te vergulden, of voor het aanbrengen van kleine accenten. Een gepatineerd of geschilderd meubel krijgt net even wat extra's door hier en daar een vleugje verguldwas op de randen en hoekjes aan te brengen. Ook geweldig om oude kast- of ladegreepjes en knopjes een mini make-over te geven.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een zacht doekje of kwastje. Na het aanbrengen 12 uur laten uitharden. Daarna naar wens op te boenen met een zacht doekje om nog meer glans te krijgen. Oplosbaar in terpentine.

potje 30 ml - rendement ca. 1 m2

Extra informatie

Inhoud 30 ml
Producent / Maker Verftechnieken
-