De voordelen van verftechnieken.nl

Verguldwas Gold

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,95
OF

Snel overzicht

Verguldwas Gold voor restauratie van oud verguldsel, of om accessoires snel en gemakkelijk te verzilveren of te vergulden.


potje 50 ml

Verftechnieken.nl - verguldwas Classic

Meer afbeeldingen

Details

Verguldwas Gold voor restauratie van oud verguldsel, of om accessoires snel en gemakkelijk te verzilveren of te vergulden. Een gepatineerd of geschilderd meubel krijgt net even wat extra's door hier en daar een vleugje verguldwas op de randen en hoekjes aan te brengen. Ook geweldig om oude kast- of ladegreepjes en knopjes een mini make-over te geven. Verguldwas is zeer zuinig in gebruik. De was kan worden gebruikt op accessoires, meubels, lijsten, krijtverf, aardewerk, hout, pleisterwerk, gips, textiel, papier, karton, leer, etc. en hecht het best op enigszins poreuze ondergronden.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een zacht doekje, vinger of penseel. Naar wens opboenen met een zacht doekje om nog meer glans te krijgen. De was kan desgewenst ook worden verdund met terpentijn of terpentine en met een kwast verwerkt. Handig voor oppervlakken met veel structuur en details.  

potje 50 ml

Extra informatie

Inhoud Nee
Producent / Maker Verftechnieken
-