De voordelen van verftechnieken.nl

Verniswas Gouden Den

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Verniswas Gouden Den testpotje 50ml
€ 4,95
Verniswas Gouden Den 500 ml
€ 18,25
Verniswas Gouden Den 1 Liter
€ 29,95

Snel overzicht

Verniswas Gouden Den


Verniswas Gouden Den is een mooie warme antiek grenen tint. Deze kleur verniswas is ook heel geschikt voor een zacht en subtiel patina over een laag krijtverf.
Tip
: Kijk eens op de pagina meubels patineren om meer te lezen over patineren met verniswas Gouden Den.

Wat is verniswas?
Verniswas combineert de duurzaamheid van een vernis met de uitstraling van traditionele was. Verniswas geeft een mooie kleurwaas en beschermt alle houtsoorten met een duurzame, watervaste, vlekbestendige en hittebestendige afwerking. Op waterbasis, dus sneldrogend en eenvoudig aan te brengen. Geschikt voor houten meubels, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, buitenmeubelen, etc.

Hoe gebruik je verniswas?
Verniswas is op waterbasis, dus sneldrogend en eenvoudig aan te brengen. Gebruik een platte synthetische kwast en breng een laag verniswas aan (niet te dun, dan droogt het te snel en krijg je aanzetten). Strijk uit in de richting van de houtnerf en veeg eventueel overtollige verniswas af met een pluisvrije doek, ook weer in de nerfrichting. De eerste vijf dagen na applicatie beschermen tegen vocht en stoom.

Verniswas afwerken
Je hoeft verniswas bij normaal gebruik niet verder af te werken. Op plaatsen waar extra bescherming gewenst is, zoals trappen en vloeren, keukenkastjes, werkbladen of andere intensief gebruikte oppervlakken kun je verniswas afwerken met Abbondanza vernis. Dit is verkrijgbaar in extra mat en in zijdeglans.

Rendement van verniswas: ca. 15 m2 per liter


 


 

Verftechnieken.nl - Verniswas Gouden Den

Meer afbeeldingen

Details

Verniswas Gouden Den is een mooie warme antiek grenen tint. Deze kleur verniswas is ook heel geschikt voor een zacht en subtiel patina over een laag krijtverf.

Extra informatie

Inhoud 0,5 en 1 Liter
-