Polyvine Verniswas Grijs

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Verniswas Grijs
Waardering:
98% of 100
As low as € 19,95

Verniswas Grijs (mat). Verniswas is een uniek afwerkproduct met de voordelen van vernis en de uitstraling van boenwas. Verniswas Grijs heeft een neutrale koel grijze houttint. Lees meer

Let op: Polyvine verniswas gaat uit het assortiment verdwijnen en wordt vervangen door Abbondanza verniswas. 

Toepassing: verniswas is geschikt voor houten meubels, met krijtverf afgewerkte meubels en accessoires, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, etc. Polyvine verniswas is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen.

Standaard werkwijze voor het kleuren van hout: Breng de verniswas aan met een zachte kwast in de richting van de houtnerf en laat drogen. Na ca 2 tot 4 uur kan desgewenst een 2e laag worden aangebracht. 
Het creëren van een vintage look: Breng de verniswas royaal aan in de richting van de houtnerf en veeg dan direct het oppervlak af met een pluisvrije doek in de richting van de nerf en laat drogen.

Tip: Wil je een transparantere afwerking of minder kleur effect? Verdun de gekleurde verniswas dan niet met water, maar voeg transparante verniswas toe. Mengen met water zal de beschermende eigenschappen van de namelijk verniswas verminderen.

Beschermen en/of afwerken:
Bescherm het oppervlak de eerste 5 dagen na het aanbrengen tegen water en stoom. Je hoeft verniswas bij normaal gebruik niet verder af te werken. Maar doe altijd voor de zekerheid even de zogenaamde druppeltest door even wat water op het oppervlak te druppelen of te sprayen. Wanneer een druppel water in het oppervlak trekt is extra bescherming nodig voor vlekbestendigheid. Ook op keukenkastjes, werkbladen, tafelbladen of andere intensief gebruikte oppervlakken raden we aan om het oppervlak af te werken met  transparante verniswas. Voor trappen en vloeren is Abbondanza vernis de beste optie voor een meer slijtvaste afwerking.

Tip: op onze verniswas pagina vind je alles over het werken met verniswas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polyvine Verniswas Grijs
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat