Colourwax Black - zwarte wax van Abbondanza

Colourwax Black

Verniswas Gouden Den

Verniswas Gouden Den

Verniswas Notelaar

Waardering:
96% of 100

Verniswas Notelaar (mat). Verniswas is een uniek afwerkproduct met de voordelen van vernis en de uitstraling van boenwas. Met verniswas Notelaar creëer je een prachtig oud, gepatineerd effect op onbehandeld hout. De kleur Notelaar is een vergrijsde donkerbruine houttint. Tip: je kunt notelaar verniswas ook mengen met grijze verniswas om een iets lichter vergrijsder effect te creëren.

Rendement: ca. 15-20 m2 per liter

N.B.: een testpotje wordt als brievenbuspost verzonden. Opties als bezorgmoment of track & trace zijn hierbij dan ook niet van toepassing. 

Vanaf € 5,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Verniswas Notelaar

Met verniswas Notelaar creëer je een prachtig oud en gepatineerd effect op onbehandeld hout. 

Toepassing: verniswas is geschikt voor houten meubels, met krijtverf afgewerkte meubels en accessoires, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, buitenmeubelen, etc.

Werkwijze
Het kleuren van hout: Breng de verniswas in aan met een kwast in de richting van de houtnerf en laat drogen. Desgewenst een 2e laag aanbrengen.
Vintage look: Breng de verniswas royaal aan, veeg dan de overtollige verniswas met een pluisvrije doek in de nerfrichting weg en laat drogen.

Tip: Wil je een transparantere look? Verdun de gekleurde verniswas dan niet met water, maar voeg transparante verniswas toe. Mengen met water zal de beschermende eigenschappen van de namelijk verniswas verminderen.

Afwerken:
Je hoeft verniswas bij normaal gebruik niet verder af te werken. Maar doe altijd voor de zekerheid even de zogenaamde druppeltest door even wat water op het oppervlak te druppelen of te sprayen. Wanneer een druppel water in het oppervlak trekt is extra bescherming nodig. Ook op trappen en vloeren, keukenkastjes, werkbladen, tafelbladen of andere intensief gebruikte oppervlakken kun je verniswas voor meer vlekbestendigheid afwerken. Gebruik hiervoor de transparante verniswas, of Abbondanza boenwas of vernis.

Tip: op onze verniswas pagina vind je alles over het werken met verniswas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verniswas Notelaar
Uw waardering