Verniswas Transparant Satin

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Verniswas Transparant satin
Waardering:
91 % of 100
As low as € 19,95

Verniswas transparant satin/zijdeglans.

Verniswas is een uniek afwerkproduct met de voordelen van vernis en de uitstraling van boenwas. De kleurloze verniswas is ideaal om onbehandeld hout zoals steigerhout, houten meubels, speelgoed, keukenkasten e.d. te beschermen. Polyvine verniswas is alleen geschikt voor binnen.  Lees meer

Rendement: ca. 15-20 m2 per liter

Let op: Polyvine verniswas gaat uit het assortiment verdwijnen en wordt vervangen door Abbondanza verniswas. 

Toepassing: verniswas is geschikt voor het afwerken van houten meubels, met krijtverf afgewerkte meubels en accessoires, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, etc. Polyvine verniswas is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen.

Werkwijze:
Breng de verniswas aan met een zachte kwast in de richting van de houtnerf en laat drogen. Na ca 2 tot 4 uur kan een 2e laag worden aangebracht. Bescherm het oppervlak de eerste 5 dagen na het aanbrengen tegen water en stoom. 

Afwerken:
Je hoeft verniswas bij normaal gebruik niet verder af te werken. Maar doe altijd voor de zekerheid even de zogenaamde druppeltest door even wat water op het oppervlak te druppelen of te sprayen. Wanneer een druppel water in het oppervlak trekt is extra bescherming nodig voor vlekbestendigheid. Ook op trappen en vloeren, keukenkastjes, werkbladen, tafelbladen of andere intensief gebruikte oppervlakken raden we aan om het oppervlak af te werken met  een extra laag transparante verniswas, of Abbondanza vernis. Voor trappen en vloeren is Abbondanza vernis de beste optie voor een meer slijtvaste afwerking.

Tip: op onze verniswas pagina vind je al onze adviezen en tips over het werken met verniswas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verniswas Transparant Satin
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat