Vintage Effect Wash Silt

Vintage Effect Wash Silt

Vintage Effect Wash Driftwood

Met Vintage Effect wash Driftwood geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vuren en grenen, maar ook stenen potten, gips, beton, stucwerk e.d. in een mum van tijd een stoer en doorleefd effect.

Rendement: afhankelijk van de ondergrond ca. 12-16 m2 per liter

Vanaf € 16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
vintage-effect Driftwood

Abbondanza Vintage Effect Wash Driftwood is een milieuvriendelijke krijtwash op waterbasis. Met deze wash geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vurenhout, grenen, e.d. in een mum van tijd een stoer en doorleefd effect. Ideaal voor meubelen van steigerhout, houten wanden en lambriseringen, stenen potten, rieten manden, Lloyd loom stoelen, etc.

Toepassing: Vintage Effect Wash kan aangebracht worden op poreuze ondergronden zoals onbehandeld hout, steigerplanken, gips, steen, terracotta, ongelakt riet, etc. Op vette houtsoorten zoals teakhout zal de wash minder goed hechten.

Werkwijze: breng de wash in een volle laag aan met een platte kwast (spalter) in de richting van de houtnerf. Na het aanbrengen met een pluisvrije doek de overtollige wash uitvegen om de ondergrond (houtnerf of kleur) te laten doorkomen.

Steigerhout effect: Je kunt met twee tinten werken om een authentieke oude steigerhout look te creëren. Bekijk onze voordeelsets voor het steigerhout effect.

Afwerken: De krijtwash is afneembaar, vergelijkbaar met een afwerking van krijtverf. Voor een meer vlekbestendige afwerking (tafelbladen e.d.) kun je het oppervlak afwerken met Abbondanza vernis of boenwas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vintage Effect Wash Driftwood
Uw waardering