Verniswas Grijs

Verniswas Grijs

Vintage Effect Wash Driftwood

Vintage Effect Wash Driftwood

Vintage Effect Wash Silt

Met Vintage Effect krijtwash Silt geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vuren en grenen, maar ook stenen potten, gips, beton, stucwerk e.d. in een mum van tijd een stoer en doorleefd effect.

Rendement: afhankelijk van de ondergrond ca. 12-16 m2 per liter

Vanaf € 16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
vintage-effect Silt

Abbondanza Vintage Effectwash Silt is een milieuvriendelijke krijtwash op waterbasis. Met deze wash geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vurenhout, grenen, e.d. in een mum van tijd een mooi whitewash effect. Ideaal voor meubelen van steigerhout, houten wanden en lambriseringen. Maar ook voor stenen potten, rieten manden, meubels, etc.

Toepassing: Vintage Effect Wash kan aangebracht worden op poreuze ondergronden zoals krijtverf, onbehandeld hout, steigerplanken, gips, steen, terracotta, ongelakt riet, etc. Op vette houtsoorten zoals teakhout zal de wash minder goed hechten.

Werkwijze: breng de wash in een volle laag aan met een platte kwast (spalter) in de richting van de houtnerf. Na het aanbrengen met een pluisvrije doek de overtollige wash uitvegen om de ondergrond (houtnerf of kleur) te laten doorkomen.

Afwerken: De krijtwash is afneembaar, vergelijkbaar met een afwerking van krijtverf. Voor een meer vlekbestendige afwerking (tafelbladen e.d.) kun je het oppervlak afwerken met Abbondanza vernis of boenwas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vintage Effect Wash Silt
Uw waardering