Vintage Effect Whitewash

Met Vintage Effect Whitewash geef je houtwerk, steigerplanken, vuren- en grenenhout, Mdf, meubels, vloeren, houten wanden etc. in een mum van tijd een mooi whitewash effect.

Rendement: afhankelijk van de ondergrond ca. 12-16 m2 per liter

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
vintage-effect Whitewash

Abbondanza Vintage Effect Whitewash is een milieuvriendelijke krijtwash op waterbasis. Met deze wash geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vurenhout, grenen, e.d. in een mum van tijd een mooi whitewash effect. Ideaal voor meubelen van steigerhout, houten wanden en lambriseringen. Maar ook voor stenen potten, rieten manden, meubels, etc.

Toepassing: Vintage Effect Wash kan aangebracht worden op poreuze ondergronden zoals krijtverf, onbehandeld hout, steigerplanken, gips, steen, terracotta, ongelakt riet, etc. Op vette houtsoorten zoals teakhout zal de wash minder goed hechten.

Werkwijze: breng de wash in een volle laag aan met een platte kwast (spalter) in de richting van de houtnerf. Na het aanbrengen met een pluisvrije doek de overtollige wash uitvegen om de ondergrond (houtnerf of kleur) te laten doorkomen.

Afwerken: De krijtwash is afneembaar, vergelijkbaar met een afwerking van krijtverf. Voor een meer vlekbestendige afwerking (tafelbladen e.d.) kun je het oppervlak afwerken met Abbondanza vernis of boenwas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vintage Effect Whitewash
Uw waardering