De voordelen van verftechnieken.nl

Team Verftechnieken

Hallo, leuk om kennis met je te maken.

Verftechnieken.nl is in 2008 opgericht door Mirjam Steenbeeke en Febe Boxem.
Wij runnen dit bedrijf samen met onze permanente employees of the month: Zora, Sven en René.

De aanleiding voor het ontstaan van deze website is het boek Decoratieve Verftechnieken Antiekeffecten dat Mirjam in 2008 schreef. Het boek werd een groot succes en is inmiddels al vele malen herdrukt. Naar aanleiding van het boek ontstond er veel vraag naar de benodigde producten en dit leidde in de loop van 2008 tot het ontstaan van onze webwinkel. Sindsdien is het assortiment sterk uitgebreid, is de website verftechnieken.nl een veelgebruikte vraagbaak geworden en hebben we duizenden trouwe klanten.

Onze missie is om jou te inspireren!
Dit doen we door tips, advies, werkbeschrijvingen en producten op het gebied van verftechnieken gemakkelijk online toegankelijk te maken. Maar ook tijdschriften en professionele schilders en stylisten weten de weg naar ons te vinden. We houden van een persoonlijke benadering en we helpen graag met een antwoord en/of advies op maat.

In de media ben je ons misschien ook al eens tegengekomen. We werken regelmatig mee aan reportages in woonbladen. Zoals de reeks 'Brocante Verftechnieken' in de Ariadne. Maar in ook andere bladen en op TV heb je ons kunnen zien. Je kunt hierover meer lezen op de pagina In de Media.

 

verftechnieken in de media

Abbondanza
In 2010 hebben wij onze eigen verfcollectie ontwikkeld met Krijtverf, Soft Silk verf, Milk Paint en een uitgebreide range aanvullende producten. De Abbondanza verfcollectie is online via Verftechnieken.nl te koop maar ook via een groeiend dealernetwerk.

Social Media
Op het blog verftechnieken delen we nieuwe ideeën, tips en werkbeschrijvingen.
Via onze Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van nieuwtjes, leuke tips en inspirerende foto's.
Ook delen we graag inspiratie op onze Pinterestpagina en zijn we regelmatig actief op Instagram.

Wij wensen je hier veel plezier en inspiratie! 

namens het team Verftechnieken
Mirjam en Febe

Op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglijst!

 

Bewaren

-