Abbondanza Rusty Effect Set

Rusty Effect Set

Abbondanza Dusty Rust Powder

Antiquing Powder Dusty Rust

Abbondanza Rusty Effect verf

Waardering:
100% of 100

Abbondanza Rusty Effect is een matte roestkleurige krijtverf met een poederachtige textuur. De perfecte basis voor een overtuigend roest effect in combinatie met Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust. Rusty Effect verf is daarnaast ook een mooie basis voor het Abbondanza Patina Effect.

Inhoud: pot 250 ml voor een totaal van ca. 2 m2
Tip: Voor dit effect heb je ook het roestpoeder nodig. De complete Rusty Effect set bestaand uit de verf plus het poeder is voordeliger!  

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint en lees je ook alles over het afwerken en of het buiten kan worden toegepast.

€ 14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Rusty Effect Paint

Abbondanza Rusty Effect is een matte roestkleurige krijtverf met een poederachtige textuur. De perfecte basis voor een overtuigend roest effect in combinatie met Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust

Met Abbondanza Rusty Effect en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel en verweerd roest effect creëren op meubels, vazen, potten, letters en andere woonaccessoires, zonder chemische middelen of patineervloeistoffen.

Werkbeschrijving:

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint.

Tip: klik hier voor ons instructiefilmpje op YouTube

Rendement: Dit is afhankelijk van de wijze van aanbrengen. Een pot van 250 ml is voldoende voor een totaal van ca. 2 m2. Maar vaak wordt dit effect op kleinere onderdelen van een meubel of object aangebracht en dan is het rendement uiteraard vele malen groter.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza Rusty Effect verf
Uw waardering