Rusty Effect Paint

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
rusty-effect paint
Waardering:
100% of 100
As low as € 14,95

Abbondanza Rusty Effect Paint is een roestbruine verf met een korrelige textuur. De perfecte basis voor een overtuigend roest effect in combinatie met Abbondanza Rust Powder. Rusty Effect verf is daarnaast ook een mooie basis voor het Abbondanza Patina Effect.

Inhoud opties:
potje 250 ml (ca. 2 m2)
blik 0,5 liter (ca. 4 m2)

Let op: Voor het echte roest effect adviseren we om ook het roestpoeder te gebruiken. Je kunt dit los bestellen, maar het is voordeliger om de complete Rusty Effect set te bestellen. 

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint en lees je ook alles over het afwerken en of het buiten kan worden toegepast.

Abbondanza Rusty Effect is een matte roestkleurige krijtverf met een poederachtige textuur. De perfecte basis voor een overtuigend roest effect in combinatie met Abbondanza Rust Powder

Met Abbondanza Rusty Effect en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel en verweerd roest effect creëren op meubels, vazen, potten, letters en andere woonaccessoires, zonder chemische middelen of patineervloeistoffen.

Werkbeschrijving:

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint.

Tip: klik hier voor ons instructiefilmpje op YouTube

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rusty Effect Paint
Uw waardering